15.000 TL'ye telefon önerisi

Bütçe
15000
Tercihen sıfır ya da garantisi devam eden ikinci el telefon almak istiyorum. Bütçem 15000TL. Olabildiğince uzun ömürlü bir telefon olsa güzel olur. Oyun oynamam. Ara ara fotoğraf çekerim, kamerası manzara fotoğrafı çekebilecek kabiliyette olsa güzel olur. Arada sağlam fark var diyeceğiniz bir cihaz için bütçemi biraz daha zorlayabilirim. Önerilerinizi bekliyorum.
Honor Magic 7 Lite.
 
Fotoğraf çekeceğim diyor oyun değil. Tek odak oyun olmadığı sürece POCO alınmaz.

Bu X serisi değil F serisi.

Telefonun kamerası A35'den daha iyi diye biliyorum. 4K 60FPS var.

Fotoğraf anlamında en sağlamı honor200 bütçe çıkarsa onu alabilirsin.
 
Bu X serisi değil F serisi.

Telefonun kamerası A35'ten daha iyi diye biliyorum. 4K 60FPS var.

Hayır kesinlikle. A35'in kamerası daha iyi. En basitten kullandığı sensör bile daha güncel, daha yüksek doğruluklu, daha iyi-büyük, daha iyi teknolojiye sahip ve özellikle gece çekimlerinde daha iyi. Yani sadece sensörle bile açık ara farkı var A35'in.
 
Son düzenleme:

Şahsen kullanıyorum ve sıkıntı yaşamadım. Orijinal şarj adaptörünü de aldım 700 TL'ye. Şarjı 1 saat demeden fulluyor.

Orijinal adaptör yerine Spigen ACH08448 alabilirdin. Yüzde 14'ye süper hızlı şarjda 1 saat 8 dakika diyor bana. Seninle aynı değerleri alıyor muyuz? Merak ettim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı