15.000TL BMX önerisi

yigitminer

Hectopat
Daha fazla  

Başlangıç olarak bunu almayı planlıyorum. Mantıklı olur mu sizce? Ve varsa daha iyi. (illaki kink marka olmasına gerek yok) 9 yıldır normal bisiklet sürüyorum ona dayanarak 10-15K TL aralığında önerebilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel bisiklet başlangıç için ama vergilerle falan bu fiyatta almak hayalde kalır biraz maalesef.

Güzel bisiklet başlangıç için ama vergilerle falan bu fiyatta almak hayalde kalır biraz maalesef.

Sonradan fark edince üzdü ama yapacak bir şey yok. Eğer gerçekten bu fiyata iyi diyorsan alacağım ya da 50 dolara daha iyisi var diyorsan onu alırım. Teşekkürler

Artik eskisi kadar az maliyetli degil maalesef ki, az once kink bmx in siparisleri nereden kargoladiklarina baktim ve amerikadan kargoluyorlarmis. Avrupa birligindeki ulkelerden gonderilen kargolar icin gumrukte %30, Avrupa birligi disindaki ulkelerden gelen kargolar icin %60 gumruk vergisi uygulaniyor yani bu bisiklete uygulanacak olan vergi orani %60 ve 330 dolarlik bu bisikletin sana maaliyeti 550 dolar civari olacaktir, yurt disindan gelen urunler icin kdv aliyorlar mi bilmiyorum (kdv aliniyorsa %20 oraninda vergi uygulaniyor bisikletin fiyatina) bu yuzden bu 550 dolarin icinde sadece gumruk vergisi mevcut. Bilmem ilgilenir misin fakat bende bmx satiyorum, sahibinden uzerinden ilan numarasi 1190919415 eger ilgilenirsen bu numarayi sahibinden uzerinde arama cubuguna girerek ilana ulasabilirsin, sormak istedigin bir soru olursa bana oradan ulasabilirsin, iyi gunler dostum.

Kanka idare edecek subrosa aldım hesaplı ama senin sattığınında fiyatı gayet iyiymiş inşallah yakın zamanda satılır sağ ol yardımcı olduğun için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…