15.000TL ekran kartı önerisi

Bütçe
15k
@Slippin Jimmy0 yani hocam rx 6800 diyorsun . Bir türlü ısınamadım bu amd ekran kartlarına. forumlarda hep sorunlardan bahsettikleri için ama yeni kart aldıktan 1 yıl sonra 8 gb VRAM yüzünden degiştirmeyi düşünmim. 2K kullanıyorum çünkü

@Deniz_atç Hocam bu gaming z trio konusunda bir bilgin var mı 24 pin filan. Ve bu WATTMAN hatası filan diyorlar tam olarak nasıl oluyor.

Son düzenleme:
Kullandığım RX 5500 XT ile bir kere wattman almadım. Neredeyse tamamen düzeltildi artık bu sorunlar. MSİ suprimden sonra en iyi modeli gaming x diye biliyorum soğutması zaten iyi testlerini izlemiştim. 8 pin 150w sağlar 8+8+8 pin 450w çeker max. 24 pin nerede yazıyor hocam bulamadım. RX 6800 max 250 watt çekiyor. RX 6900 xt lerde 24 pin var

@Deniz_atç hocam Gaming "Z" trio oldugundan 24 pinli. Oc için özel üretim bunlar.

bende de şuan 2070 süper var o gaming x trio sogutması çok iyi cidden.

@Deniz_atç hocam Gaming "Z" trio oldugundan 24 pinli. Oc için özel üretim bunlar.

bende de şuan 2070 süper var o gaming x trio sogutması çok iyi cidden.
Doğrudur hocam. Gaming X soğutması gerçekten güzel. Rx 6800 ısınmayan bir kart zaten. 55 derecenin üzerine çıkmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…