bunun depolaması az benim için 1 tbden fazla olmasını istiyorum
Bu o ikisine göre daha iyi bir alternatif olabilir.
Bunun depolaması az benim için 1 TB'den fazla olmasını istiyorum.
Bunu ala attıkların çok ısınana ve özellikleri kötü olan modeller:
![]()
Dell G15 5515 AMD Ryzen 7 5800H RTX 3060 16 GB 512 GB SSD 15.6" Yorumları - Trendyol
Dell G15 5515 Amd Ryzen 7 5800h 16gb 512gb Ssd Rtx3060 Windows 10 Home 15.6" Fhd 6br7w165c yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
hocam bunların depolama gerçekten bana yeterli değil 1tb hdd 500gb ssd olması lazım en az ona göre önerebileceğiniz laptoplar var mı? attığım laptopların sistemine yakın başka sistemler var mıdır?
pek becerebileceğimi sanmıyorum ve özel servislere de emanet etmekten korkuyorum. Dell servisi tarzı yerler bunu yapar mı?Kendiniz yükseltmez misiniz atığım Dell'i alıp kalan 800 TL'ye bir tane daha SSD ya da HDD takabilirsiniz.
önerebileceğin var mı?Attığın 2 laptoptan uzak durmak senin için en hayırlısı olur. Çok ama çok daha iyi alternatifler var.
Hocam bunların depolama gerçekten bana yeterli değil 1TB HDD 500GB SSD olması lazım en az ona göre önerebileceğiniz laptoplar var mı? Attığım laptopların sistemine yakın başka sistemler var mıdır?
Pek becerebileceğimi sanmıyorum ve özel servislere de emanet etmekten korkuyorum. Dell servisi tarzı yerler bunu yapar mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.