15.000TL laptop önerisi

Elmasador

Centipat
Daha fazla  
excalibur.png

abra.png

Sizce bunlardan hangisini almalıyım? Bunlardan başka tavsiye edebileceğiniz laptop var mıdır? Oyun oynayacağım ve gerektiğinde okul için kullanacağım.

Vallahi kanka bunu önerecektim ama şu an satışı yokmuş, daha 3 gün önce vardı da bitmiş demek. Yukarıdakilerde bence senin attıklarından iyi, onları öneriyorum ya da bunu bekle 1 hafta 10 gün belki tekrar satılır.

Bunun depolaması az benim için 1 TB'den fazla olmasını istiyorum.

Kendiniz yükseltmez misiniz atığım Dell'i alıp kalan 800 TL'ye bir tane daha SSD ya da HDD takabilirsiniz.

Bunu ala attıkların çok ısınana ve özellikleri kötü olan modeller:
Vallahi kanka bunu önerecektim ama şu an satışı yokmuş, daha 3 gün önce vardı da bitmiş demek. Yukarıdakilerde bence senin attıklarından iyi, onları öneriyorum ya da bunu bekle 1 hafta 10 gün belki tekrar satılır.
hocam bunların depolama gerçekten bana yeterli değil 1tb hdd 500gb ssd olması lazım en az ona göre önerebileceğiniz laptoplar var mı? attığım laptopların sistemine yakın başka sistemler var mıdır?
Kendiniz yükseltmez misiniz atığım Dell'i alıp kalan 800 TL'ye bir tane daha SSD ya da HDD takabilirsiniz.
pek becerebileceğimi sanmıyorum ve özel servislere de emanet etmekten korkuyorum. Dell servisi tarzı yerler bunu yapar mı?
Attığın 2 laptoptan uzak durmak senin için en hayırlısı olur. Çok ama çok daha iyi alternatifler var.
önerebileceğin var mı?

Hocam bunların depolama gerçekten bana yeterli değil 1TB HDD 500GB SSD olması lazım en az ona göre önerebileceğiniz laptoplar var mı? Attığım laptopların sistemine yakın başka sistemler var mıdır?

Pek becerebileceğimi sanmıyorum ve özel servislere de emanet etmekten korkuyorum. Dell servisi tarzı yerler bunu yapar mı?

İlla 1TB SSD istiyorsanız bunu alın bu arada Dell servisinde yapıyorlar mı bilmiyorum:

Bu iki cihaz bu fiyat bandında alınabilecek en iyilerden depolama az gelirse ileride ek depolama aldığın zaman Monster teknik servisden ücretsiz olarak taktırırsın

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı