G gujvtful Femtopat Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #11 Single_factor dedi: Solo / melodi çalmaktan bahsediyorsun. Manyetik tipi ile bunların bir ilgisi bunlunmuyor. Genişletmek için tıkla... Yanlış anlama bilmediğim için soruyorum ukalalık yapmak istemem ama o zaman ne işe yarıyor manyetik.
Single_factor dedi: Solo / melodi çalmaktan bahsediyorsun. Manyetik tipi ile bunların bir ilgisi bunlunmuyor. Genişletmek için tıkla... Yanlış anlama bilmediğim için soruyorum ukalalık yapmak istemem ama o zaman ne işe yarıyor manyetik.
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.472 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 5 Ekim 2024 #12 gujvtful dedi: Yanlış anlama bilmediğim için soruyorum ukalalık yapmak istemem ama o zaman ne işe yarıyor manyetik. Genişletmek için tıkla... Biraz öyle oldu. "Single" ile "humbucker" arasında yaptığın manyetik tercihinden bahsediyorum.
gujvtful dedi: Yanlış anlama bilmediğim için soruyorum ukalalık yapmak istemem ama o zaman ne işe yarıyor manyetik. Genişletmek için tıkla... Biraz öyle oldu. "Single" ile "humbucker" arasında yaptığın manyetik tercihinden bahsediyorum.
G gujvtful Femtopat Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #13 Single_factor dedi: Biraz öyle oldu. "Single" ile "humbucker" arasında yaptığın manyetik tercihinden bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman çift humbucker ya da hss alıp keyfime bakarım teşekkürler yardımın için. Yamaha veya squier alabilirm
Single_factor dedi: Biraz öyle oldu. "Single" ile "humbucker" arasında yaptığın manyetik tercihinden bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman çift humbucker ya da hss alıp keyfime bakarım teşekkürler yardımın için. Yamaha veya squier alabilirm