15.000TL'ye kadar laptop önerisi

Arkadaşlar ek konu açmak istemiyorum o yüzden buradan sorayım cevaplarsanız sevinirim. Eylül ayı gibi laptop almayı düşünüyorum. Ekran kartım arızalandığı için onboard takılacağım şu an için. Aklımda forumda oldukça övülen Legion 5Pro 2021 modelleri var. Ama kafama bahsettiğiniz T7 22.1'de takılıyor. Eylül ayına kadar şu laptopun fiyatlarını iyi takip et, şu çıkacak şuna dikkat et. Kesinlikle şunu almalısın diyeceğiniz bir model var mı? Marka tercihim MSI, Lenovo, Monster. Ama Monster serisine biraz soğuk bakıyorum genel araştırmalarım sonucunda. Donanım olarak güzel gözüküyor, fiyat olarak daha uygun gibi geliyor ama çekiniyorum.@Blaziken kardeşimiz sağ olsun v22.1 için hep iyi şeyler yazdığını gördüm bir sürü konuda. O yüzden kafama takılıp kaldı alıp almama. Bütçe olarak 16-17 zorlayabilirim. Ama o zaman kur farkı ne olur bilemiyorum.

Hocam size de Tulpar T7 V22.1 öneriyorum. Monster hakkında benim de endişelerim vardı ilk başta, fakat Monster yaptığı hatalardan dersini almış ve T7 V22.1'de başarılı bir iş ortaya koymuş.
 

Bu cihazı iyi biliyorum, geçen gün de biraz test etme şansım oldu. Bu piyasada fiyatına göre özellikleri iyi ama uyarayım, cihaz geldiğinde direkt olarak ekranı test edin. Düşük ihtimal ama başka birine aldığım cihazın ekranında sorun çıktı, şimdi değişimi yapılacak. Benim çektiğim görseller böyle:

WhatsApp Image 2021-05-08 at 20.14.32 (1).jpeg


WhatsApp Image 2021-05-09 at 00.31.35.jpeg


Bu sorunla karşılaşmış ve değişime göndermiş olmam dışında cihaz gayet iyiydi. Kasası güzel, hafif, ekranı olması gerekenden daha iyi, CPU ve GPU iyi. SSD 1 TB olsaydı daha iyi olurdu sadece.
 
Hocam size de Tulpar T7 v22.1 öneriyorum. Monster hakkında benim de endişelerim vardı ilk başta, fakat Monster yaptığı hatalardan dersini almış ve T7 v22.1'de başarılı bir iş ortaya koymuş.

Teşekkürler hocam. 2-3 ay daha bekleyeceğim Lenovo Legion 5 2021 17.3 uygun bu fiyatlara gelirse ondan alacağım. Yoksa sizin gibi T7 v22.1 düşünüyorum ben de.
 

Geri
Yukarı