15.000TL'ye kadar tablet önerisi

Serkan61

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
İŞ GÜVENLİĞİ UZMANI
Genel olarak oyun, dizi ve film için kullanabileceğim fiyat-performans tablet önerir misiniz?
Tabletler ile ilgili fazla bilgim yok. Şu an telefonumda oynadığım bazı mobil oyunlar kasıyor telefon değiştirmek istemiyorum ve dizi izlerken ekran küçük geliyor telefonda bu sebeple ekranı büyük oyun oynarken kasmayacak tablet lazım.

Bütçe olarak tablet piyasasını bilmiyorum 10.000-15.000 arası düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Üstekini de alabilirsiniz
64 GB sorun olabilir. Ayrica bu butcede ekranin 60 hz olmasi sinir bozucu. Konu sahibi eger iPhone kullaniyorsa alabilir iPad. Onun disinda pek bir numarasi yok.

64 GB sorun olabilir. Ayrica bu butcede ekranin 60 Hz olmasi sinir bozucu. Konu sahibi eger iPhone kullaniyorsa alabilir iPad. Onun disinda pek bir numarasi yok.

120Hz olup 60 kare bile verememesinden ise sabit 60Hz daha mantıklı işlemci olarak fiyatın en iyisi bu şu an.
Pil ve depolama konusunda katılıyorum.

120Hz olup 60 kare bile verememesinden ise sabit 60Hz daha mantıklı işlemci olarak fiyatın en iyisi şu an.
Pil ve depolama konusunda katılıyorum.
60 FPS oldugu kanisina nasil vardin? Samsung'un tepe modeli mi 120 HZ'i veremeyecek? Guldurme beni. 64 GB'lik tablet iPhone olmadigi surece alinmaz. Islemci de ise iPad daha iyi ama.

En tepe demedim zaten. Tepe modeli diyorum. Orta-ust segment arasinda.

Sanırım yazdığımı anlamadın bu fiyata en iyi performansı verecek cihaz bu ayrıca önerilen Samsung veya diğer markalar bu fiyata sabit 60 veremiyor.
Lütfen fanboyluğu bırakıp yazdığımı oku.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı