- Makaleler
- 3
En tepe demedim zaten. Tepe modeli diyorum. Orta-ust segment arasinda.
S9FE Plus ust segmente nereden yaklasiyor?
En tepe demedim zaten. Tepe modeli diyorum. Orta-ust segment arasinda.
Yazdigini anladim. 60 hz olduktan sonra bir seye yaramaz.Sanırım yazdığımı anlamadın bu fiyata en iyi performansı verecek cihaz bu ayrıca önerilen Samsung veya diğer markalar bu fiyata sabit 60 veremiyor.
Lütfen fanboyluğu bırakıp yazdığımı oku.Exynos 1380 vs A14 Bionic: tests and benchmarks
We put Samsung Exynos 1380 against Apple A14 Bionic to find out which SoC is better. See performance comparison in benchmarks and games.nanoreview.net
Yazdigini anladim. 60 Hz olduktan sonra bir seye yaramaz.
Senin gibi her seye "he" diyen kitle oldugu surece hicbir sey degismeyecek. Sen 60 hz ekranla gozunu kanatmaya devam.Hayır anlamamışsınız lütfen bilmediğiniz konularda yazmayın. iyi forumlar![]()
Ac ozelliklerini bak. 60 hz iPad'lerden daha kaliteli panele sahip.S9FE Plus ust segmente nereden yaklasiyor?
AC ozelliklerini bak. 60 Hz IPad'lerden daha kaliteli panele sahip.
Sifir almak varken neden baskasinin vucut salgisisini akittigi tablete para versin ki?Dizi film izlemek için iPad alınmaz. TFT panelden dolayı Tab S9 FE Plus da alınmaz. Başka markaların IPS modellerine veya ikinci el Tab S8 Plus gibi tabletlere bakılabilir.
Konuda istenenlere göre Samsung daha iyi. Dizi ve film izlemek için iPad ekranı berbat bir seçim.Samsung fanboy bir tek ekrana bakıyor.
Baska neye bakabilirim sence? Tabletin ekrani cop olduktan sonra neye yarar?Samsung fanboy bir tek ekrana bakıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.