Smmmhunter
Megapat
Ne alaka? Temiz bir cihaz alırsın, bir kere de temizlersin olur biter.Sifir almak varken neden baskasinin vucut salgisisini akittigi tablete para versin ki?
Ne alaka? Temiz bir cihaz alırsın, bir kere de temizlersin olur biter.Sifir almak varken neden baskasinin vucut salgisisini akittigi tablete para versin ki?
Konuda istenenlere göre Samsung daha iyi. Dizi ve film izlemek için iPad ekranı berbat bir seçim.
Eger tanidiktan alacaksa dediginiz olur.Ne alaka? Temiz bir cihaz alırsın, bir kere de temizlersin olur biter.
Exynos 1380 var.Hocam ekran kalitesinde ve pil olarak olabilir ancak ben oyun açısından iPad öneriyorum.
Bu fiyata Android tabletler G99 ve G85 veya 6gen 2 var gerçekten mantıklı bir işlemci yok.
Eger tanidiktan alacaksa dediginiz olur.
Exynos 1380 var. A14'e rakip diyebilecegimiz bir yongaya sahip.
Ondan dolayı en mantıklısı ikinci ele yönelmek. Örnek olarak bu cihaz hepsinden daha iyi.Hocam ekran kalitesinde ve pil olarak olabilir ancak ben oyun açısından iPad öneriyorum.
Bu fiyata Android tabletler G99 ve G85 veya 6gen 2 var gerçekten mantıklı bir işlemci yok.
Evet 1380 gercekten sandigimdan vasatmis. Fakat film dizi icin alinmaz iPad bu butcede.Yazdığım yazıları hiç okumadığınız o kadar belli ki daha önceden zaten karşılaşmasını attım
Exynos 1380 vs A14 Bionic: tests and benchmarks
We put Samsung Exynos 1380 against Apple A14 Bionic to find out which SoC is better. See performance comparison in benchmarks and games.nanoreview.net
Evet 1380 gercekten sandigimdan vasatmis. Fakat film dizi icin alinmaz iPad bu butcede.
Atilan S8+'i begendim. En iyisi o olur bence. Eger konu sahibi yuzde 70 oyun oynayacaka iPad almali cunku dehset fark var yonga kisminda.Haklısınız dediğiniz doğru ama oyun da oynadığını belirtmiş bence 2. el sanırım alınabilir.
AC ozelliklerini bak. 60 Hz IPad'lerden daha kaliteli panele sahip.
Oyun testi olarak iPad daha iyi fakat film dizi icin alinmaz.Sadece Hz bakıp yorum yapan fanboylardan birisin iki tableti eline alıp karşılaştırmamışsın bile konuşuyosun gelip s9FE+ a orta-üst segment cihaz diyorsun at özelliklerini neresi daha kaliteli TFT ekran mı daha kaliteli? Canlı canlı iki cihazı yan yana getirip oyun testi yaptın mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.