15.000TL'ye kadar toplama veya hazır sistem önerisi

enaimami

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben eski yavaş bilgisayarımdan yoruldum ve biraz daha hızlı ve en az 2-3 sene garantili bir bilgisayar almak istiyorum. Bütçem en fazla 15 bin TL yeterli midir bilmiyorum ayrıca eğer toplama bir sistem önerecekseniz 2. el parçalarda onerebilirsiniz.

Düşündüğüm özellikler

•İşlemci: Emin değilim AMD veyahut Intel olması benim için fark etmez, yeter ki orta düzeyde oyunları kaldirabilsin.

•Grafik kartı: Yine aynı şekilde marka takıntım yok mümkünse 8 GB VRAM olsun ve yine orta düzey oyunları kaldirabilsin.

•Depolama: En az 500 GB mümkünse SSD

Şimdiden teşekkürler

Kafama ilk gelen sistem i3 12100F H610M-E G.Skill 8gbx2 RAM. Ekran kartı olarak ikinci el 3060 Ti, şanslıysan 3070 veya RX6700 alabilirsin.

Veya Ryzen 5 5600 MSI B450M Pro G.Skill RAM alabilirsin, ekran kartı olarak yine RX6700 ve 3060 Ti bulabilirsin.

Bu arada kasa işini de 2.el olarak halletmeni öneriyorum, sıfır satılan kasalar gereksiz pahalılar, 1K civarına güzel ikinci el bir kasa, ekran kartından artan paraya rahatlıkla SSD alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…