15-20 bin TL telefon önerisi

Bütçe
15-20
Teşekkürler hocam açıkçası ben çoğu konuda cahil bir kullanıcıyım sadece düz mantık netten özellikleri karşılaştırıp baktığımda eski telefonun ön kamerasını 32 yeni modellerin 10 12 görünce kafam karıştı açıklamanız için teşekkürler, telefonum eskidiği için yeni telefon ihtiyacım doğdu ve en önemli kriterim kamera aynı şekilde 15-20 bin bandında bana en uygun telefon ve model hangisi olur yardımcı olursanız çok sevinirim.

Estağfurullah hocam bizde merak ettik gidip öğrendik bizde cahildik yani hala da öyleyiz :) telefon önerisi için üstteki önerdiğimiz iki modeli düşünebilirsiniz. S23FE ve s22. S22 kamerası ve işlemcisi daha iyidir sadece pili S23FEden biraz düşük. Eğer bataryaya çok çok ihtiyacınız yoksa gayet yeterli bir telefondur. Ortalama kullanımda gün sonunu getirirsiniz.

Estağfurullah hocam bizde merak ettik gidip öğrendik bizde cahildik yani hala da öyleyiz :) telefon önerisi için üstteki önerdiğimiz iki modeli düşünebilirsiniz. S23FE ve s22. S22 kamerası ve işlemcisi daha iyidir sadece pili S23feden biraz düşük. Eğer bataryaya çok çok ihtiyacınız yoksa gayet yeterli bir telefondur. Ortalama kullanımda gün sonunu getirirsiniz.

Hocam özelliklere baktığımda S23FE ve Redmi 13 Pro+ 5G arasında kaldım. Redmi'de beni çeken şeyler hafızasının ve bataryasının çok yüksek olması ama kamera farkları nasıldır lens kaliteleri nasıldır bilemiyorum ve Samsung 5 bin lira civarı daha fazla fiyata sahip kağıt üstünde özellikler birbirine yakın gibi dursa da çoğu kişi Samsung'un kamerasını övmüş ama dediğim gibi aralarında ne derece fark vardır bilmiyorum tecrübesi olan yazabilirse çok sevinirim.

Hocam özelliklere baktığımda S23FE ve Redmi 13 Pro+ 5G arasında kaldım. Redmi'de beni çeken şeyler hafızasının ve bataryasının çok yüksek olması ama kamera farkları nasıldır lens kaliteleri nasıldır bilemiyorum ve Samsung 5 bin lira civarı daha fazla fiyata sahip kağıt üstünde özellikler birbirine yakın gibi dursa da çoğu kişi Samsung'un kamerasını övmüş ama dediğim gibi aralarında ne derece fark vardır bilmiyorum tecrübesi olan yazabilirse çok sevinirim.

Hocam Redmi serisi S serisi ile kıyaslanamaz. Kağıt üstünde denk gözükse bile kalitede çok fark var. S serisi ile anca mi serisi karşılaştırılabilir. Ancak Xiaomi kullanmış biri olarak söylüyorum marka kalitesi Xiaomi'de sıfıra yakın, kullanıcıyı da önemsemiyorlar. Yaşadığım sıkıntıları yukarıdaki mesajlarda da belirttim.

Hocam Redmi serisi s serisi ile kıyaslanamaz. Kağıt üstünde denk gözükse bile kalitede çok fark var. S serisi ile anca mi serisi karşılaştırılabilir. Ancak Xiaomi kullanmış biri olarak söylüyorum marka kalitesi Xiaomi'de sıfıra yakın, kullanıcıyı da önemsemiyorlar. Yaşadığım sıkıntıları yukarıdaki mesajlarda da belirttim.

Ben 4 yıldır mi 9 Lite kullandığım için o kadar da soğuk değilim markaya karşı kötü bir tecrübem olmadı çünkü defalarca düşürmeme ve toza vs maruz kalmasına rağmen bu zamana kadar kullandım.

Millet son bir sorum olacak sizce telefonu şu an almak mı mantıklı yoksa 2 ay sonraki kasım indirimlerini falan beklemek daha akıllıca olur mu?

Son düzenleme:
Ben 4 yıldır mi 9 Lite kullandığım için o kadar da soğuk değilim markaya karşı kötü bir tecrübem olmadı çünkü defalarca düşürmeme ve toza vs maruz kalmasına rağmen bu zamana kadar kullandım.

Millet son bir sorum olacak sizce telefonu şu an almak mı mantıklı yoksa 2 ay sonraki kasım indirimlerini falan beklemek daha akıllıca olur mu?
ikimizin şuan kullandığı telefon aynı sen hangisinde karar kılarsan ben de ondan alacağım galiba dsadssdaadsd

İkimizin şu an kullandığı telefon aynı sen hangisinde karar kılarsan ben de ondan alacağım galiba dsadssdaadsd.

Hocam Redmi Note 13 Pro Plus 512 GB almaya yakınım şu an ama hala net karar veremedim herkes S23 FE önermiş neredeyse fakat araştırdım kullanan herkes işlemcisi problemli şarjı çabuk eriyor demiş.

Bende aynı şekilde arada kaldım hocam ama yine de S23 FE çok öneriliyor.

Haftalardır karar veremedim cidden çok can sıkıcı bir durum birbirine yakın onlarca model var eskiden 2-3 alternatiften birini seçerdik kafayı sıyırmak üzereyim bugün de Honor 200'e denk geldim o da kafamı karıştırdı, Redmi Pro Plus 5G almayı çok istiyorum fakat ön kamerası beni itiyor.

Geri
Yukarı