24 bin TL ye çıkabilirseniz S24FE, çıkamazsanız A55.Babam için 15 20 bin TL arası bir telefon önerebilir misiniz? Samsung olursa daha iyi olur.
Samsung Galaxy A54 5G (128 GB) şunu önerebilirim en iyi telefonlardan birisi gerek hızlılık gerek performans gerek batarya samsung en iyilerinden beri bana gore 16 K fiyatı var oneririm.Babam için 15 20 bin TL arası bir telefon önerebilir misiniz? Samsung olursa daha iyi olur.
A55 dururken A54 önermeniz saçma. Honor 200 bile daha iyi olur A54 ten. Beğenmedim atmanız banada zortlattı bu aradaSamsung Galaxy A54 5G (128 GB) şunu önerebilirim en iyi telefonlardan birisi gerek hızlılık gerek performans gerek batarya samsung en iyilerinden beri bana gore 16 K fiyatı var oneririm.
Ufak bir farkla S24FE alınabilirken A54 önermek saçma olur.Samsung Galaxy A54 5G (128 GB) şunu önerebilirim en iyi telefonlardan birisi gerek hızlılık gerek performans gerek batarya samsung en iyilerinden beri bana gore 16 K fiyatı var oneririm.
Babam için 15 20 bin TL arası bir telefon önerebilir misiniz? Samsung olursa daha iyi olur.
Baban nasıl biri 6 ay önce düz A35 aldım 13K civarına canavar gibi kullanıyor LG Q6'dan geçmişti ilaç gibi geldi beklenti daha önemli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.