15-20 bin TL telefon önerisi

Bütçe
15-20 Bin

Fiziksel magaza zorunlu ise alsin gecsin. Alternatif bulamaz bu butcede. Hepsiburada'dan falan Honor 200 cekse iyi olacak ancak yapacak bir şey yok.

Hocam POCO alabilirsiniz veya Redmi 14 Pro falan ama bence Redmi daha F/P

Samsung, Honor varken? Tercih edilmez.

Hayır cihazın daha 4 sene güvenlik 4 tane Android hakkı(android 15 ile beraber) var. 2 yıl nereden çıktı?
Geçen sene çıktı telefon bu sene ile oldu 2 sene 2 sene sonrada güvenlik bitiyor yazılım hakkımda çok bilgim yok ama hala aklımda a36 kaldı kamerası birazdaha hoşuma gidiyor.

A36 ve a55 arasında ufak tefek fark var a36 artıları bazı sitelerde baktığımda pil ömrü ama a55 igpu gibi daha iyi oyun performansında kararsız kaldım ilk kez telefon alacağım 1 sene önce çıkan telefonuda almalıyımmı bilemiyorum.

Geçen sene çıktı telefon bu sene ile oldu 2 sene 2 sene sonra da güvenlik bitiyor yazılım hakkımda çok bilgim yok ama hala aklımda A36 kaldı kamerası biraz daha hoşuma gidiyor.

Hocam dediğiniz yanlış bilgi kim dedi bilmiyorum ama. Telefonun şu an itibarıyla 4 sene daha güvenlik güncelleme desteği var. Çıktığında 5'di şu an 4E düştü.

A36 ve A55 arasında ufak tefek fark var A36 artıları bazı sitelerde baktığımda pil ömrü ama A55 iGPU gibi daha iyi oyun performansında kararsız kaldım ilk kez telefon alacağım 1 sene önce çıkan telefonuda almalıyım mi bilemiyorum.

Hocam kendinizde diyorsunuz "1 sene" şu an hala 3 senelik olup bu sene çıkan telefonlardan iyi telefonlar var. Yine de A36'da fena değil.

Vatan kendi sitesinde 18.499
vatan

Hepsiburada gene vatan satıcılı 16.799
hb

Garanti banka kartı ya da kredi kartı varsa e-tic kampanyaları var 10k/500 vs Hepsipay cüzdana yükleyip cüzdan bakiyesiyle satın alıp daha da ucuza getirebilirsin. Hepsiburada' da satıcı vatan. Yaklaşık 2,5k daha ucuza gelmiş olur.

Hocam dediğiniz yanlış bilgi kim dedi bilmiyorum ama. Telefonun şu an itibarıyla 4 sene daha güvenlik güncelleme desteği var. Çıktığında 5'di şu an 4E düştü.

Hocam kendinizde diyorsunuz "1 sene" şu an hala 3 senelik olup bu sene çıkan telefonlardan iyi telefonlar var. Yine de A36'da fena değil.
O halde hangisini alayım ben pubg ve pes oynarım birde sosyal medya ve günlük kullanımlar benim için zaten 256 GB fazlalıkla yeter 8 ram ise yeterli olur diye biliyorum belki sanal ram vardır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı