15-23 bin TL ders çalışma + video için kalemli tablet tavsiyesi

Alphorium

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
EVGA RTX 3060 TI
Adata Xpg 8gb Ddr4 3200mhz Gaming Soğutuculu Cl16 Bellek (2 TANE)
ASUS B450M K-II
AMD RYZEN 3600X 3.6 GHZ
Merhaba.

Ders çalışmak için kalem destekli bir tablet almak istiyorum, 11. sınıfım. YKS'ye hazırlanmaya başlayacağım. Bütçem 15-23K civarında. Kullanım amacım:
  • PDF kitaplarını açıp üzerine not almak (Apple Pencil veya muadili destekleyen bir cihaz önemli)
  • YouTube'dan ders videoları izlemek.
  • Ara sıra dizi/film izlemek.
  • Oyun oynamayacağım, performans önceliğim değil.
  • Ekran yenileme hızı yüksek olursa iyi olur.
Özellikle ekran boyutu ve kalem hassasiyeti iyi olan bir cihaz arıyorum. IPad'ler aklımda ama Android tarafında da önerileriniz varsa açığım. Sıfır veya ikinci el fark etmez. Bu fiyat bandında en mantıklı seçenekler neler olur? Ayrıca 2. el almak mantıklı mı sarı site vb. yerlerden?

Teşekkürler!

0 cihaz olarak Galaxy Tab S9 en iyi secenek. Onun disinda 2. el iPad Pro M2 çip bakilabilir.
Hocam peki almışken S9 FE+ alsam bir farkı varmı S9 ile arasında

Merhaba.

Ders çalışmak için kalem destekli bir tablet almak istiyorum, 11. sınıfım. YKS'ye hazırlanmaya başlayacağım. Bütçem 15-23K civarında. Kullanım amacım:
  • PDF kitaplarını açıp üzerine not almak (Apple Pencil veya muadili destekleyen bir cihaz önemli)
  • YouTube'dan ders videoları izlemek.
  • Ara sıra dizi/film izlemek.
  • Oyun oynamayacağım, performans önceliğim değil.
  • Ekran yenileme hızı yüksek olursa iyi olur.
Özellikle ekran boyutu ve kalem hassasiyeti iyi olan bir cihaz arıyorum. IPad'ler aklımda ama Android tarafında da önerileriniz varsa açığım. Sıfır veya ikinci el fark etmez. Bu fiyat bandında en mantıklı seçenekler neler olur? Ayrıca 2. el almak mantıklı mı sarı site vb. yerlerden?

Teşekkürler!

Sifir almak istersen bu alinabilir bence, yanina 3K ya da Apple Pencil alirsin.

Pozitif teknoloji Apple resmi saticisidir, kendi MacBook Pro mu da buradan satin aldim guvenebilirsiniz yani. İstanbul'da elden teslim alabileceginiz depolari mevcut.

Sifir almak istersen bu alinabilir bence, yanina 3K ya da Apple Pencil alirsin.

Pozitif teknoloji Apple resmi saticisidir, kendi MacBook Pro mu da buradan satin aldim guvenebilirsiniz yani. İstanbul'da elden teslim alabileceginiz depolari mevcut.

Hocam 256 GB olanı 30.000TL'den başlıyor biraz bütcemi zorluyor ama aklımda kalsın.

Hocam sizin için fiyat performans olarak uygun cihaz almanız en iyisi olur. Öyle aşırı güçlü işlemcilere gerek yok bence. Öğrenci olarak cebinizi düşünmekte önemli. Tablet klavyeli kılıf ve kalemiyle set satılan honor pad 9 tavsiye ederim. 13.000 tl. Ortalama 10 binde cebinizde kalır. Kalem hassasiyeti çok iyi. Ben de var, arkadaşıma da aldırdım. Çok memnun. Ama daha da üst birşey isterseniz eğer yeni güncell ürün tavsiye ederim. Misal yeni çıkan xiaomi pad 7 ve pad7 pro. 25 bandına çıkarsanız net pad 7 pro. Kalemide piyasada iyi kalemlerle halledebilirsin. Yada yakındır kendi kalemi gelmesi. Bekleyip onu alabilirsin. Ama şahsen pad 9 işiniz rahat görür diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Hocam 256 GB olanı 30.000TL'den başlıyor biraz bütcemi zorluyor ama aklımda kalsın.
11 veye 13 inch iPad Air 6 olabilir.
128 gb Air 6 11inch=23.000
128 gb Air 6 13 inch=30.500

256gb Air 6 11 inch=27.000
Bunlar Apple iPad tarafı...

Samsung Tab S9=20.474 (8-128gb)
Samsung Tab S10+=26.754 (12-256gb)
Bunlarda Kaliteli güçlü Android modelleri..
Tabiki daha ucuza kalemli Samsung'lar var
----------------------------------------------------------------
Samsung Tab s9fe=11.200 ye 6gb-128gb.
Samsung Tab S9fe=13.280 ne 8gb-256gb.

Son düzenleme:
11 veya 13 inch iPad Air 6 olabilir.
128 GB Air 6 11inch=23.000
128 GB Air 6 13 inch=30.500

256 GB Air 6 11 inch=27.000
Bunlar Apple iPad tarafı...

Samsung Tab S9=20.474 (8-128 GB)
Samsung Tab S10+=26.754 (12-256 GB)
Bunlarda kaliteli güçlü Android modelleri.
Tabii ki daha ucuza kalemli Samsung'lar var.
----------------------------------------------------------------
Samsung Tab s9FE=11.200'ye 6 GB-128 GB.
Samsung Tab s9FE=13.280 ne 8 GB-256 GB.

Teşekkürler hocam bunların arasından değerlendirip alacağım hepinize teşekkürler cevaplarınız için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı