Mi pro 2 hakkında direkt bilgim yok fakat size değerlendirmeniz için genel bilgiler verebilirim.
Tek motorlu, tek çekişli olması demek, dik yokuşlarda sorun yaşayabilirsiniz demek.
Tekerlekler dolguysa ya da petek dolguysa zemindeki engebeleri, kaldırımdaki taşların aralıkları gibi küçük engebeler de olsa hissedersiniz, ve bu vücutta ağrı yapabilir.
Amortisörün önde ve arkada olması çok önemli. Sadece öndeyse engebeleri yine vücudunuzda hissedebilirsiniz. Eğer amortisör yoksa, ve tekerler de dolguysa, engebeyi yine bedeniniz karşılar.
Mi skutırlarda gördüğüm kadarıyla teker ve amortisör biraz kısıtlı oluyordu sanırım. Ki zaten genel olarak tasarımı falan düz yollar için sanıyorum.
Ben onvo 12x plus kullanıyorum, engebeler ve yokuşlar sorun olmuyor. Şikayetsiz marka var mı bilmiyorum, belki çok üst cihazlar olabilir. Onvonun da genel olarak satış sonrasından ya da parçalarından şikayetçi olabiliyorlar. Yakınınızda iyi bir servisi varsa, teker değişimini kendiniz yapabilirseniz hem ekonomik açıdan yararınıza olabilir, hem de kendiniz halledemeyeceğiniz şeyleri serviste yaptırabilirsiniz diye düşünüyorum. Sıfırı için yaklaşık 5 bin tl koymanız gerekecek. Eğer sorularınız olursa elimden geldiğince cevap vermeye çalışırım inşaallah.