15-25 bin TL'ye telefon önerisi

Bütçe
15-25
Genel olarak aynılar. Teknosa falan da daha pahalı olması normal. Eğer Hepsiburada'daki satıcıya güveniyorsan oradan al. Teknosa'da farkı olmaz.
Bildiğimden değil. Sadece puanı yüksek ve Hepsiburada satılıyor Türkiye garantili diyor ondan sordum.

3 k fark için riske değmez. Gidip mağazadan alman daha iyi olur. Kafan rahat olacaktır.
1-2 gün bakayım duyma göre alacağım.

Hocam bence Android'in babası samsungdur ya.
Dediğim gibi herkes Samsung S3 alırken ben Sony Xperia almıştım :) 1-2 gün bekleyip,araştırıp sizlerin de yazdıklarına bakarak poco x7 pro, 14t, redmi 14-14pro+,honor 200,24fe seçeneklerinden birini alacağım.

Son düzenleme:
Bildiğimden değil. Sadece puanı yüksek ve Hepsiburada satılıyor Türkiye garantili diyor ondan sordum.

1-2 gün bakayım duyma göre alacağım.

Dediğim gibi herkes Samsung S3 alırken ben Sony Xperia almıştım :) 1-2 gün bekleyip, araştırıp sizlerin de yazdıklarına bakarak POCO X7 Pro, 14T, Redmi 14-14Pro+,Honor 200, 24FE seçeneklerinden birini alacağım.

Dediğim gibi S24 FE her şekil daha iyi. Redmi cihaz hayatta alınmaz. POCO'da size uygun değil. Honor 200 batarya ve kamera olarak daha iyi ama S24 FE kadar güncelleme desteği almayacağı için o kadar da ömrü olmaz.

Dediğim gibi S24 FE her şekil daha iyi. Redmi cihaz hayatta alınmaz. POCO'da size uygun değil. Honor 200 batarya ve kamera olarak daha iyi ama S24 FE kadar güncelleme desteği almayacağı için o kadar da ömrü olmaz.
Hocam tekrardan merhabalar, sizi meşgul ediyorum ama birkaç soru soracaktım.

Telefondan anladığını iddiaa eden bir arkadaşım bu telefon için 2 handikap var dedi. onlar da şöyle:

1- Hiçbir android cihaz 3 seneden sonra aynı performansı göstermez. 3 sene sonra yine telefon arayacaksın.

2- Hadi bu telefon dayandı diyelim 8gb 7 senelik güncelleme desteğini taşıyamaz.

Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?

Kendisi poco x7 pro almam konusunda epey ısrarcı.

Hocam tekrardan merhaba, sizi meşgul ediyorum ama birkaç soru soracaktım.

Telefondan anladığını iddiaa eden bir arkadaşım bu telefon için 2 handikap var dedi. Onlar da şöyle:

1- hiçbir Android cihaz 3 seneden sonra aynı performansı göstermez. 3 sene sonra yine telefon arayacaksın.

2- hadi bu telefon dayandı diyelim 8 GB 7 senelik güncelleme desteğini taşıyamaz.

Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Kendisi POCO X7 Pro almam konusunda epey ısrarcı.

Hocam soru bana sorulmadı ama cevap vermek istiyorum X7 Pro alırsanız Max 3 yıl kullanırsınız, S24FE'nin 5-6 yıllık ömrü var o arkadaş her kimse kendisi telefondan anlamıyor.
Birde Samsung ile Android'i ayırın Samsung kadar kaliteli android yok.

Hocam soru bana sorulmadı ama cevap vermek istiyorum X7 Pro alırsanız Max 3 yıl kullanırsınız, S24FE'nin 5-6 yıllık ömrü var o arkadaş her kimse kendisi telefondan anlamıyor.
Birde Samsung ile Android'i ayırın Samsung kadar kaliteli android yok.
Tamamdır hocam 😂 Sanırım alacağız fe'yi.

Hocam tekrardan merhaba, sizi meşgul ediyorum ama birkaç soru soracaktım.

Telefondan anladığını iddiaa eden bir arkadaşım bu telefon için 2 handikap var dedi. Onlar da şöyle:

1- hiçbir Android cihaz 3 seneden sonra aynı performansı göstermez. 3 sene sonra yine telefon arayacaksın.

2- Hadi bu telefon dayandı diyelim 8 GB 7 senelik güncelleme desteğini taşıyamaz.

Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Kendisi POCO X7 Pro almam konusunda epey ısrarcı.

1 madde çok cahilce bir düşünce. Ancak bir Apple CEO'su bunu der. 2. Madde konusunda bir nevi katılıyorum ancak HyperOS kullanan bir cihaz 12 GB RAM olsa da optimizasyonu dolaylı daha kısa ömürlü olacaktır. Hem bu 8 GB RAM LPDDR5X olduğu için eskisi gibi değil. 4 5 sene dayanabilir. Hatta zarar vererek kullanmazsanız 6 7 sene dayanabilir. S24 Fe varken X7 Pro önermem. One Uı varken HyperOS bakılmaz.

Pro modeller dışında iPhone alınmaz.

1 madde çok cahilce bir düşünce. Ancak bir Apple CEO'su bunu der. 2. Madde konusunda bir nevi katılıyorum ancak HyperOS kullanan bir cihaz 12 GB RAM olsa da optimizasyonu dolaylı daha kısa ömürlü olacaktır. Hem bu 8 GB RAM LPDDR5X olduğu için eskisi gibi değil. 4 5 sene dayanabilir. Hatta zarar vererek kullanmazsanız 6 7 sene dayanabilir. S24 Fe varken X7 Pro önermem. One Uı varken HyperOS bakılmaz.
Sanırım bugün gidip alacağım. 1-2 haftalık kullanım olarak bu düzlemde isteği olanlar için paylaşım yaparım inşallah :)

Sadece şu yavaş şarj konusu biraz düşündürüyor. Ona da bakıp alacağım sanırım.

Son düzenleme:
Geri
Yukarı