Daha fazla
Anakart problemi sadece X3 serisindeydi, tüm X serisine genelleme yapmak doğru olmaz. Şansa anakart gidiveriyordu o modelde. Şuanlik bir sıkıntı yok kronik üst serilerde. Gayet iyiler.X6 ve X7 serilerindede ayni sorun var. Kullandigim ilk ve tek Xiaomi xihazda MI10t Pro oldu ilk ciktigi yilda. Ondan once iPhone 11 ondan sonra da S22 Plus kullandim şu an S24FE kullanıyorum. En memnun kalmadigim MI10t pro oldu.
![]()
EP-T2510N Type C Hızlı Şarj Adaptörü (25W) - Siyah | Samsung Türkiye
EP-T2510N Type C Hızlı Şarj Adaptörü (25W) (EP-T2510NBEGWW) - Bu ürünün tüm avantajlarını ve özelliklerini inceleyin. Detaylı bilgiler ve size en uygun Mobil Aksesuarlar ürünleri Samsung Türkiye'de.www.samsung.com
Stabilite olarak HyperOS tan daha iyi bircok arayüz sayarim burda. OneUI, OxygenOS, MagicOS, FunTouchOS, IQOO UI, Nothing OS ve daha niceleri. Arayuz sadece tasarimdan ibaret degil tasarim goreceli birsey kimisi begenir kimisi begenmez. Ben stabil yazilimi iyi tasarimli yazilima tercih ederim mesela.
Benim önerim 30k ise 14T veya S24 fe. Bütçe 20 bin ise Honor 200 veya A55 e bakabilirsiniz. Babana yeterler.Arkadaşlar babama telefon alacağız gayemiz uzun ömürlü olması fotoğraf kalitesi falan umrumuzda değil güçlü olsun her şeyi kaldırsın yeter. Siz ne tavsiye edersiniz? Bütçe ortalama 20 küsur civarı.