15-30 bin TL laptop önerisi

Bütçe
15-30 bin
@Adlin @YüzbaşıJohnPrice hocalarım acer swift de m ben bunda misal bunda minecraft sunucusu çalıştırabilir miyim boş paket falan çünkü ara ara boş vaktimde pluginlerin satışını yapmaktayım test ederek. Ayrıca işletim sistemi Windows olarak mı geçiyor yoksa farklı mı ultrabook olduğundan.

@Adlin @YüzbaşıJohnPrice hocalarım acer swift de m ben bunda misal bunda minecraft sunucusu çalıştırabilir miyim boş paket falan çünkü ara ara boş vaktimde pluginlerin satışını yapmaktayım test ederek. Ayrıca işletim sistemi Windows olarak mı geçiyor yoksa farklı mı ultrabook olduğundan.
Minecraft sunucuları küçük çaplı ise sistemi çok zorlamaz, rahat rahat istediğini yaptırır. Windows 11 Home kurulu olarak geliyor, istersen başka işletim sistemi yükleyebilirsin.

Evet hocam sizin için sıkıntı olabilir ama her şeyden korkarsaniz hayatı yaşayamazsiniz biraz risk almak iyidir😀
Risk risk de Windows da kullanabileceğim çözümler çok fazla oluyor aynı kolaylığı elde edebilir miyim ki. Bir de hocam macbook biraz pahalı geldi daha ucuz yollusu yok mu bunun çünkü evde zaten bir ton maliyet ettiğim kasa varda ekstra buna da maliyet edemem gibi.

Minecraft sunucuları küçük çaplı ise sistemi çok zorlamaz, rahat rahat istediğini yaptırır. Windows 11 Home kurulu olarak geliyor, istersen başka işletim sistemi yükleyebilirsin.
Başka var mı önerebileceğiniz farklı farklı seçeneğim olsun. Belki Başka ileteceginiz daha makul veya daha opsiyonel olur.

Son düzenleme:
Risk risk de Windows da kullanabileceğim çözümler çok fazla oluyor aynı kolaylığı elde edebilir miyim ki. Bir de hocam macbook biraz pahalı geldi daha ucuz yollusu yok mu bunun çünkü evde zaten bir ton maliyet ettiğim kasa varda ekstra buna da maliyet edemem gibi.

Başka var mı önerebileceğiniz farklı farklı seçeneğim olsun. Belki Başka ileteceginiz daha makul veya daha opsiyonel olur.
Ofis laptopu istiyorsan:

Oyuncu laptopu istiyorsan:

Farklı seçenek olarak bunları öneririm. Normalde LOQ bu bütçede en F/P cihazlarken son zamanlardaki anakart şikayetleri yüzünden riskli cihazlar.

Huawei mobil konusunda problem yaşayıp işletim sistemi mi bir şey değişmişti aynı problem laptopda da var mi? Ayrıca LOQ çok mu sorunlu anakartı bakıyorum da değerlendirmesi vs. Iyi gözüküyor.

Huawei mobil konusunda problem yaşayıp işletim sistemi mi bir şey değişmişti aynı problem laptopda da var mi?
O kısımda bir bilgim yok ama laptopta öyle bir durum söz konusu değil. Windows zaten işletim sistemi.

Huawei mobil konusunda problem yaşayıp işletim sistemi mi bir şey değişmişti aynı problem laptopta da var mi? Ayrıca LOQ çok mu sorunlu anakartı bakıyorum da değerlendirmesi vs. Iyi gözüküyor.

LOQ'ta anakart yanma sorunu sadece i5 12450HX modelde görülüyor.

LOQ'ta anakart yanma sorunu sadece i5 12450HX modelde görülüyor.
Sadece o cihaz için geçerli değil, geçen diğer forumda 7435HS modelde anakart yanması yaşayan bir kullanıcıya tanıklık ettim. Reddit üzerinde bir sürü şikayette var. Örnek olarak:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı