15 bin Kron Gaming laptop önerisi

asga282

Kilopat
Katılım
3 Eylül 2017
Mesajlar
117
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar,

Danimarka'dan yakın bir tanıdığımız laptop alacak Elgiganten - Stort udvalg af hvidevarer og elektronik siteden sipariş vermeyi düşünüyoruz. Fiyat başlıkta belirttiğim gibi 15 bin Kron laptop uzun vadede sıkıntı çıkarmayacak al hazır kullan bir ürün düşünüyoruz. Laptop oyun oynamak için alınacak öncelik verdiğimiz şey ekran görüntü kalitesi ve soğutması iyi derecede olmasını bekliyoruz. Şimdiden önerileriniz için teşekkürler.

Ben şu iki modeli düşünüyorum farklı bir modelde tavsiye edebilirsiniz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
GP76 almayın kesinlikle. Prize takılı olmadan bir saatlik kullanım süresine sahip bir laptop bu kadar zengin seçeneklere sahipken almak saçmalık olur.

İri bir laptop alacaksanız Legion 5 Pro veya Legion 7 çok daha iyi bir seçenek. Ekranları daha iyi, kullanım süreleri daha uzun ve ağırlıkları daha hafif.


MSI Delta 15 gibi hafif, ince ve iyi batarya performansına sahip uzun kullanım süreli bir cihaz arıyorsanız da burada tek alternatifi Asus ROG Zephyrus M16 var. Ancak bütçenizin üstünde.


Eğer bağımsız yapımcıların oyunlarını çok oynamıyorsanız, uzun kullanım süreli ve taşınabilir bir cihaz alacaksanız zaten aynı fiyata yeni çıkan M1 Pro çipli Macbook Pro çok çok daha iyi bir tercih.
 

Geri
Yukarı