15 bin TL Android tablet tavsiyesi

Merhaba.

Kızım için tablet araştırıyorum ve bütçem en fazla 15 TL. Tabii bunu gerçekten değecek özellikleri var ise verebilirim. Uzun süre oyunlarda kasmasın, kalemi olsun istiyorum.

Huawei ürünlerin Google uygulamaları ile ilgili sorunları vardı. Son durum nedir?

M1 desteğinin kolay kolay kesileceğini düşünmüyorum. M2'den sonra en güçlü mobil işlemci.
M1 işlemcili iPad'lerin minimum fiyatları nedir?

Samsung Galaxy Tab S8+

Ama özellikle Android olsun istemiyorsanız iPad'lere yönelmek daha iyi olabilir.
Kızınız öğrenci ise öğrenci belgesiyle
iPad Air 64 GB + Apple Pencil 2. Nesil
Kızım 9 yaşında ve öğrenci haliyle. Kusura bakmayın ben yoğum iş tempom sebebi ile bu teknolojilere uzağım. Öğrenci belgesi ile ne kadar indirim elde etmiş oluyoruz?

Android tablet önerisi istemiş niye hala iPad öneriyorsunuz?
Arada farka değecek bir fiyat performans oranı varsa fikrimizi değiştirebiliriz.

Son düzenleme:
Kızım 9 yaşında ve öğrenci haliyle. Kusura bakmayın ben yoğum iş tempom sebebi ile bu teknolojilere uzağım. Öğrenci belgesi ile ne kadar indirim elde etmiş oluyoruz?
Kusura bakmayın, eskisi kadar indirimli olmuyormuş şimdi fark ettim. Mediamarkt fiyatından sadece 300 TL ucuzmuş.
Şöyle ki 64 GB alırsanız Tab S8+ ile arasında ciddi fiyat farkı olmamasına karşılık cidden çok daha iyi bir ürün alıyorsunuz. iPad Air 5'lerin içerisindeki çipset (M1) şu anda Apple'ın bilgisayarlarında kullandığı çipsetle aynı ki o da epey laptop işlemcisinden güçlü. Ama 64 GB ile sıkıntı yaşar mısınız bilmiyorum.

9 yaşındaki çocuğun işini amiral bütün cihazlar görecektir zaten. Tab S8+ ekranıyla ve DeX gibi fonksiyonel özellikleriyle, Androidin sağladığı oyun-office-utility applerine rahat ulaşım gibi özellikleriyle, dahili kalemiyle fiyatındaki iPadlerden ayrılıyor. Fakat ekran boyutu çocuk için büyük olabilir bugün için.

Tab S8+ için 5 yıl güncelleme sözü var, bu süre içinde zaten performansı düşecek bir cihaz değil. Bu nedenle amiral Samsung cihazlar için yukarıdaki gibi "tabletse iPad" algısı 2023 itibariyle bu vadede geçerli değil. Fakat derseniz ki şimdi alalım 10 sene üniversiteye geçene kadar kullansın, bataryası da müsaade ettikçe kullanma ihtimaliniz daha yüksek olabilir iPad Air 5'i.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…