Heisenberg73
Zeptopat
Daha fazla
Benim önerim o paraya sıfır bir Android telefon bakın. 2. el İphone'dan bile daha f/p ve uzun ömürlü olur.Merhaba Technopat Sosyal Üyeleri,
Yeni bir telefon almayı planlıyorum ve bütçemi mümkün olduğunca minimumda tutmak istiyorum. Maksimum 15.000 TL civarında harcayabilirim ancak gereksiz harcama yapmak istemiyorum.
Öncelikli kriterlerim:
Bu bütçe aralığında iOS ekosistemine giriş yapmak için yenilenmiş iPhone SE 3. Nesil veya iPhone XS mantıklı bir seçim mi? Alternatif olarak önerebileceğiniz başka modeller var mı?
- Alacağım telefonun en az 2 yıl sorunsuz çalışması gerekiyor. Üniversite sınavına kadar beni idare etmesi önemli.
- Şu ana kadar hiç iOS kullanmadım ve bu ekosistemi deneyimlemek istiyorum.
- Aklımda yenilenmiş iPhone SE (3. Nesil) var. Ancak bu model uzun vadede yeterli olur mu, yoksa daha iyi bir alternatif var mı merak ediyorum.
- Ayrıca iPhone XS modeline de olumlu bakıyorum. Performans ve uzun ömür açısından SE 3. Nesil ile karşılaştırıldığında nasıl bir tercih olur?
- Oyun oynamıyorum, sadece belli başlı sosyal medya platformlarını kullanıyorum. Kısacası ekran sürem çok değil, yani batarya problemi benim için önemli değil.
- İki yıl dayanacak ve bütçeme uygun her iPhone modeline açığım.
Tecrübeli kullanıcıların görüşlerini ve önerilerini bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim!
12 serisi hakkında bazı sıkıntılar yaşandığını duydum. Bu durumun bütçemizi de önemli ölçüde zorladığını belirtmek isterim. Konuyla ilgili daha fazla bilgi ve önerilerinizi almak benim için faydalı olacaktır.İphone 12 bakın en azından.
Android cihazların daha mantıklı bir seçenek olduğunu kabul ediyorum. Ancak, iOS deneyimlemek de benim için önemli bir tercih. Bu konuda önerilerinizi almak isterim.Benim önerim o paraya sıfır bir Android telefon bakın. 2. el İphone'dan bile daha f/p ve uzun ömürlü olur.
Eski kasa tasarımının benim için de hoş bir yanı olduğunu düşünüyorum. Küçük ve kullanışlı olması, pratiklik açısından büyük bir avantaj sağlıyor. Bu özelliklerin benim için önemli olduğunu belirtmek isterim.iPhone 11 bence hala gideri olan bir telefon ya da temiz 12 bulunabilir 2. el olarak XS 2 yıl güncelleme kısmında götürmeyebilir SE serileride pek hoşuma gitmiyor.
Aslında en çok 11 ile SE 3 serisi arasında kaldım. Ancak, belirttiğim gibi eski kasa tasarımının benim için daha çekici olduğunu düşünüyorum.11 al geç hala peynir ekmek gibi satıyor telefon iki seneye satarsın. Desteği bitse bile uygulamalar gidecek değil sadece yeni güncelleme gelmeyecek
merhaba Technopat Sosyal üyeleri,
Yeni bir telefon almayı planlıyorum ve bütçemi mümkün olduğunca minimumda tutmak istiyorum. Maksimum 15.000 TL civarında harcayabilirim ancak gereksiz harcama yapmak istemiyorum.
öncelikli kriterlerim:
Bu bütçe aralığında iOS ekosistemine giriş yapmak için yenilenmiş iPhone SE 3. nesil veya iPhone XS mantıklı bir seçim mi? alternatif olarak önerebileceğiniz başka modeller var mı?
- Alacağım telefonun en az 2 yıl sorunsuz çalışması gerekiyor. Üniversite sınavına kadar beni idare etmesi önemli.
- Şu ana kadar hiç iOS kullanmadım ve bu ekosistemi deneyimlemek istiyorum.
- Aklımda yenilenmiş iPhone SE (3. nesil) var. Ancak bu model uzun vadede yeterli olur mu, yoksa daha iyi bir alternatif var mı merak ediyorum.
- Ayrıca iPhone XS modeline de olumlu bakıyorum. Performans ve uzun ömür açısından SE 3. nesil ile karşılaştırıldığında nasıl bir tercih olur?
- oyun oynamıyorum, sadece belli başlı sosyal medya platformlarını kullanıyorum. Kısacası ekran sürem çok değil, yani batarya problemi benim için önemli değil.
- iki yıl dayanacak ve bütçeme uygun her iPhone modeline açığım.
Tecrübeli kullanıcıların görüşlerini ve önerilerini bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim!
2.el tercih et cihazları yenilenmiş alınmaz.Aslında en çok 11 ile SE 3 serisi arasında kaldım. Ancak, belirttiğim gibi eski kasa tasarımının benim için daha çekici olduğunu düşünüyorum.
Aslında XS modelini düşünüyordum, fakat bugün SE 3'ü görme ve deneyimleme fırsatım oldu. Ekran konusunda herhangi bir sorun yaşayacağımı düşünmüyorum. Zira büyük ekranları pek sevmiyorum.Hocam iPhone XS veya XS Max öneririm. Ama ekranın küçüklüğüne katlanmak istiyorsanız SE 3. nesil de iyi bir tercih olabilir ama daha önce Android telefonlarda 6 inç veya üzeri boyutlardaki bir model kullanmış iseniz alışmakta çok zorlanırsınız SE 3. nesilin ekranına. Eğer ki ikinci el alırım diyorsanız da iPhone 11 de iyi bir seçenek olabilir ama bu sefer de onun ekranı 720p.
Bunun belli başlı bir sebebi var mı? Çünkü çevremde yenilenmiş telefon kullanan 3-4 kişi var ve hepsi de gayet memnun. Bu konuda daha fazla bilgi edinmek isterim.2.el tercih et cihazları yenilenmiş alınmaz.