7 710227 Centipat Katılım 7 Eylül 2023 Mesajlar 259 29 Ocak 2024 #11 öylesinebirisii dedi: https://www.hepsiburada.com/salcano...ag-bisikleti-165-cm-ustu-boy-pm-HBC00000BEZ4S hocam bir sorum var bu bisikletin kadro bedeni nedir sizce medium mudur? Teşekkür ederim zaten alacağım bisiklet stok kalmayacak. Genişletmek için tıkla... 18 kadro bisikletin yerden yüksekliğini temsil eder diye biliyorum.
öylesinebirisii dedi: https://www.hepsiburada.com/salcano...ag-bisikleti-165-cm-ustu-boy-pm-HBC00000BEZ4S hocam bir sorum var bu bisikletin kadro bedeni nedir sizce medium mudur? Teşekkür ederim zaten alacağım bisiklet stok kalmayacak. Genişletmek için tıkla... 18 kadro bisikletin yerden yüksekliğini temsil eder diye biliyorum.
öylesinebirisii Decapat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 226 29 Ocak 2024 #12 NYTMARE dedi: Kadro boy ölçümüne buradan bakabilirsin. Bisiklette Kadro Boyu Seçimi Bisiklet Kadro Ölçüsü nasıl belirlenir, kadro boyu tablosu ve gerekli bilgiler bikestore.com.tr Genişletmek için tıkla... Sağ olun.
NYTMARE dedi: Kadro boy ölçümüne buradan bakabilirsin. Bisiklette Kadro Boyu Seçimi Bisiklet Kadro Ölçüsü nasıl belirlenir, kadro boyu tablosu ve gerekli bilgiler bikestore.com.tr Genişletmek için tıkla... Sağ olun.
7 710227 Centipat Katılım 7 Eylül 2023 Mesajlar 259 29 Ocak 2024 #13 öylesinebirisii dedi: Hangi maşayı önerirsiniz F/P olarak? Çok soru sordum kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Başlangıç için sr suntour al ikinci el maşanın çatlağı olmamasına dikkat et.
öylesinebirisii dedi: Hangi maşayı önerirsiniz F/P olarak? Çok soru sordum kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Başlangıç için sr suntour al ikinci el maşanın çatlağı olmamasına dikkat et.
öylesinebirisii Decapat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 226 29 Ocak 2024 #14 710227 dedi: Başlangıç için sr suntour al ikinci el maşanın çatlağı olmamasına dikkat et. Genişletmek için tıkla... Tamam çok teşekkür ederim.
710227 dedi: Başlangıç için sr suntour al ikinci el maşanın çatlağı olmamasına dikkat et. Genişletmek için tıkla... Tamam çok teşekkür ederim.