15 Bin TL Ekran kartı önerisi

Bütçe
15000

rotindaa21

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
15.000 TL bütçem var ve bu bütçeyle alabileceğim en iyi ekran kartını arıyorum. Şu anda ASUS RX 6600 kullanıyorum, bu nedenle yapacağım geçişin gerçekten değerli bir yükseltme olmasını istiyorum. Eğer bu bütçeyle yapacağım bir yükseltme, mevcut RX 6600'den belirgin bir fark yaratmayacaksa, mevcut ekran kartımla devam etmeyi düşünüyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar,
15.000 TL bütçem var ve bu bütçeyle alabileceğim en iyi ekran kartını arıyorum. Şu anda ASUS RX 6600 kullanıyorum, bu nedenle yapacağım geçişin gerçekten değerli bir yükseltme olmasını istiyorum. Eğer bu bütçeyle yapacağım bir yükseltme, mevcut RX 6600'den belirgin bir fark yaratmayacaksa, mevcut ekran kartımla devam etmeyi düşünüyorum. Teşekkürler.
İşlemciniz nedir?

Merhaba arkadaşlar,

7 Nisan tarihinde, güvenilir bir bilgisayarcıdan jelatinleri bile üzerinde duran temiz bir ikinci el aldım. Fiyatı 13 bin TL olarak belirlemişlerdi, ancak ben 12 bin TL'ye aldım. Şu anda ikinci el piyasasının ne durumda olduğunu bilmiyorum.

Yeni konular

Geri
Yukarı