15 bin TL ekran kartı önerisi

ganpeO

Hectopat
Daha fazla  
Toplama PC almayı düşünüyorum fakat 4060 Ti'ler çok ısınıyor diye yazılar gördüm. Bir de 2. el almayı düşünüyorum. Bütçem çok yok maksimum bir GPU'ya 15k verebilirim. 2. el en F/P diyebileceğiniz bir kart var mı daha az da olsa olur. Dikkat etmem gereken bir şey varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Ryzen 5 7500f
32 gb ddr5 5200 mhz ram
Psu fark etmez.
B650 asusun anakartı
Zaten toplicam daha bi sistem yok ama genel düşüncelerim bunlar.

Bir de bütün sistemi 2. el toplamayı düşünüyorum, ona göre ekran kartı da önerirseniz çok güzel olur bir de AMD GPU'lardan biraz tırsıyorum biliyorsanız beni bilgikendirir misiniz?

Ryzen 5 7500f
32 gb ddr5 5200 mhz ram
Psu fark etmez.
B650 asusun anakartı
Zaten toplicam daha bi sistem yok ama genel düşüncelerim bunlar.

Bir de bütün sistemi 2. el toplamayı düşünüyorum, ona göre ekran kartı da önerirseniz çok güzel olur bir de AMD GPU'lardan biraz tırsıyorum biliyorsanız beni bilgikendirir misiniz?
tırstığınız yer nedir açıklayalım hiç bir sorun yaşamazsınız

Efendiler ben bunu alırsam çok da tutmam o yüzden hani satılabilecek de bir şey olsa çok güzel olur. Tırstığım kısım da AMD(genel bir bilgim yok o yüzden tırsıyorum AMD den)

Efendiler ben bunu alırsam çok da tutmam o yüzden hani satılabilecek de bir şey olsa çok güzel olur. Tırstığım kısım da AMD(genel bir bilgim yok o yüzden tırsıyorum AMD den)

AMD'den korkulacak bir şey yok kanka birkaç NVIDIA fanboyunun dediklerine bakma çok RX 9060 XT almanı daha mantıklı buluyorum şahsen. Ben olsam RX 9060 XT alırdım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı