15 bin TL laptop önerisi

Bütçe
15000
Eğer ki yurtdışından alamazsam zaten Monster düşünüyorum zaten oyun oynamak için aynı zamanda bir konsola sahibim ama bu laptopu da en azından okul haricinde bazı oyunları oynamak için kullanabilirim Valhalla vs gibi oyunları yeni çıktıklarını varsayıyorum 2-3 sene boyunca mediumda 60 FPS verse dahi yeterlidir benim için bir de başımı ağrıtmasın :D
İki modelde size kat kat fazlasını katar fakat bir yerde hem daha iyi model ve MSİ olunca seçim net.
 
Abra temelli olsa da olmasa da bir tarafta yazılım, memnuniyet ve nicesinde iyi olan model varken Monster almak... Ve 2070'in 8gb Vram'i var ilerde arkadaş TV'ye bağlarım 4k oynarım derse 6gb sıkıntı çıkarır.
2070 ile nasıl 4K oynayacak? GE75 güzel ona lafım yok ama 3060 geçiyor 2070'i.
 
Abra temelli olsa da olmasa da bir tarafta yazılım, memnuniyet ve nicesinde iyi olan model varken Monster almak... Ve 2070'in 8 GB VRAM'i var ileride arkadaş TV'ye bağlarım 4K oynarım derse 6 GB sıkıntı çıkarır.

Cevaplarınız için teşekkür ederim hocam.
1080p olması benim için yeterli TV'de zaten oyun konsolu bağlı 4K performansı olarak yeni nesil konsollar benim için yeterli zaten onları TV üzerinden oynamayı seviyorum.
Bu alacağım laptop yazılım ve belirli oyunlar için olacak 15 bin bandına bile doğru düzgün laptop bulamamak çok üzücü bir iki ay daha bekleyebilirim o sorun değil ama malum kur ne halde olur kestirmek çok zor.
 
Güç limiti var hocam, ayrıca 2070 4k da istisnalar hariç ortalama oyunları hakkını vererek oynatır.
Artı VRAM' de ilerde daha az sıkıntı çıkarır daha bugünlerde 4gb Vram limitine R6 oyununda takılmaktayız. Gelecek için 8 gb şart.
Hocam evet gelecek için 8GB iyi ancak bu 6GB'ın kötü olduğu anlamına gelmiyor. Özellikle 2070'i geçtiği bir durumda sırf VRAM'i fazla olsun diye 2070 alman mantıklı değil.
 
Ayrıca 2070 4k da istisnalar hariç ortalama oyunları hakkını vererek oynatır.
Artı VRAM' de ilerde daha az sıkıntı çıkarır daha bugünlerde 4gb Vram limitine R6 oyununda takılmaktayız. Gelecek için 8 gb şart.
Mobile 2070 4K açar diyorsun sen öyle mi şimdi? Ben daha Mobile 3070 ile AAA oyunları 2K oynuyorum ettiğin lafa bak...
 

Yeni konular

Geri
Yukarı