15 bin TL laptop önerisi

Bütçe
15.000 ₺

Hocam bunlar iyi ASUS expertbook fiyattan çıkabilirseniz alınabilir ancak HP 255 G10 da gayet iyidir.

En fazla 15 bin ₺ bütçe ile genellikle günlük işler, okul, film ve bazen oyun oynamak için laptop arıyorum.

Hocam 15 bin TL'ye fazla bir şey alamazsınız oyun odaklı bir şey isterseniz 25 bin civarını gözden çıkarmalısınız veya monitörünüz falan varsa hazır sistem bulabilirsiniz 17 bine İtopya'dan falan.

Hocam 15 bin TL'ye fazla bir şey alamazsınız oyun odaklı bir şey isterseniz 25 bin civarını gözden çıkarmalısınız veya monitörünüz falan varsa hazır sistem bulabilirsiniz 17 bine İtopya'dan falan.
Monitör yok hocam malesef. Oyun odaklı değilde vakit geçirmek için ortalama oyun açsa yeterli olur.

En fazla 15 bin ₺ bütçe ile genellikle günlük işler, okul, film ve bazen oyun oynamak için laptop arıyorum.

Ama iş için falansa bu yeterli olur Lenovo V15 G3 ABA 82TV009CTX R7-5825U 16 GB 512 GB SSD 15.6" Free Dos FHD Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri

Monitör yok hocam maalesef. Oyun odaklı değil de vakit geçirmek için ortalama oyun açsa yeterli olur.

Ekran kartı kötü olur yoksa sıkıntısız açar oyunları işlemci bakımından falan.

Ama iş için falansa bu yeterli olur Lenovo V15 G3 ABA 82TV009CTX R7-5825U 16 GB 512 GB SSD 15.6" Free Dos FHD Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri

Ekran kartı kötü olur yoksa sıkıntısız açar oyunları işlemci bakımından falan.
Ya hocam aslinda daha yüksek modeller istiyorum ama maalum fiyatlar. İş için değilde ders çalışmak ve film izlemek amaçlı isitiyorum. Biraz vakit geçirmek için valorant fs düşük orta ayarda cs2 vs açsa tadından yenmez benim için.

@galaforce hocam benim attigim laptobada yorum yapsanız.

Monitör yok hocam maalesef. Oyun odaklı değil de vakit geçirmek için ortalama oyun açsa yeterli olur.

Hocam bu ekranı taksitle alsanız fare olarak bunu alsanız A4Tech OP-330 1200DPI Siyah Kablolu Gaming Mouse | ITOPYA https://www.hepsiburada.com/samsung...emium-full-hd-va-led-monitor-p-HBCV00002LSEKT kasa olarak bunu alsanız PHOENIX-6600 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS DUAL Radeon RX 6600 8GB / 16GB DDR4 / 500GB NVME M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM toplam 21 bin TL oluyor ekranı taksitle alrısanız fiyat değişr anca bu sistem CS2 falan oynatır.

Hocam ekran 60 Hz 60 FPS geçmez hiçbir oyunda ekran kartını da detaylı bilgi vermemişler sadece Intel oldugunu yazmışlar onun bile olduğunu sanmıyorum.

Laptoplar 25 binden başlıyor 3050 olanlar ondan masaüstü daha ucuza geliyor diye masaüstü toplamanızı öneririm.

Son düzenleme:
Geri
Yukarı