En fazla 15 bin ₺ bütçe ile genellikle günlük işler, okul, film ve bazen oyun oynamak için laptop arıyorum.
bunu al bu fiyata daha iyisi yokLenovo IdeaPad Slim 3 16IAH8 83ES0033TR i5-12450H 8 GB 512 GB SSD 16" Free Dos WUXGA Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
Lenovo IdeaPad Slim 3 16IAH8 83ES0033TR i5-12450H 8 GB 512 GB SSD 16www.n11.com
Bu ürün nasıl ?
En fazla 15 bin ₺ bütçe ile genellikle günlük işler, okul, film ve bazen oyun oynamak için laptop arıyorum.
Monitör yok hocam malesef. Oyun odaklı değilde vakit geçirmek için ortalama oyun açsa yeterli olur.Hocam 15 bin TL'ye fazla bir şey alamazsınız oyun odaklı bir şey isterseniz 25 bin civarını gözden çıkarmalısınız veya monitörünüz falan varsa hazır sistem bulabilirsiniz 17 bine İtopya'dan falan.
Monitör yok hocam maalesef. Oyun odaklı değil de vakit geçirmek için ortalama oyun açsa yeterli olur.
Ya hocam aslinda daha yüksek modeller istiyorum ama maalum fiyatlar. İş için değilde ders çalışmak ve film izlemek amaçlı isitiyorum. Biraz vakit geçirmek için valorant fs düşük orta ayarda cs2 vs açsa tadından yenmez benim için.Ama iş için falansa bu yeterli olur Lenovo V15 G3 ABA 82TV009CTX R7-5825U 16 GB 512 GB SSD 15.6" Free Dos FHD Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
Ekran kartı kötü olur yoksa sıkıntısız açar oyunları işlemci bakımından falan.
Monitör yok hocam maalesef. Oyun odaklı değil de vakit geçirmek için ortalama oyun açsa yeterli olur.
Bu ürün nasıl?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.