15 bin TL monitör tavsiyesi

Bütçe
15000

xmaresalizm

Yoctopat
Katılım
24 Mart 2023
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Yazılım ogrencisiyim. Gözümde çikan bir komplikasyon sebebiyle laptop ekranım artık yeterli gelmiyor. Küçük geliyor. Bu yüzden bir monitor alacağım. Toplam bütçem 13 15 civarı 2 farklı seçeneğim var 1. olarak alacağım monitorler 31.5 32inch olacaktır çok Uber bir durum olursa 27'ye inebilir. İkinci olarak baktığım özelliklerin tümünü içeren bir monitor bulamadım ya monitorler mesela LG'nin Samsung'un m7'si ya da Dell'in monitorleri 4K oluyor güzel modern tasarım oluyor Premium özellikler oluyor ama 60Hz. Ben arada oyun da oynarım dedim o yüzden hem 4K olup hem güzel renk doğruluğu olan bir panele sahip olup hem de 120Hz 144Hz plan monitor bulamadım. Sizce ne yapmalıyım? İş için yani okulla ilgili işlerim icin MacBook Pro'ya sahibim onunla güzel bir şekilde airplay de destekleyen Type-C girisi de olan Samsung'un 32inch 60Hz 4ms M7 4K monitorunu buldum 7000 lira fiyatı bunu kod yazarken vs kullanabilirim diye düşündüm oyun bilgisayarımı da takabilmek için Samsung'un oddyssey G5 32incg QHD 144Hz monitorunu dusundum bu da 6 7K civarında. İkisi bir arada hem yüksek Hz hem de güzel panelli bir monitor onerebilir misiniz? Yoksa da ayrı ayrı bu fiyatta önerebilirsiniz simdiden teşekkürler.
 
Özel bir sebebi yok vallahi. Önerebileceğim monitöre bakarken, Öyle denk geliyor diyelim.

Bir önce ki konuda da atmıştınız da ondan sormak istedim.

1679617624315.png


Bu arada @xmaresalizm atacağım monitöre bakabilirsin. Bu monitörü öneririm. Zaten tek hem 4K olup, IPS olup, Hz yüksek olan monitör.
 
Yazılımla uğraşanların en dikkat etmesi gereken konu, metin netliğinin düzgün olmasıdır.
Gigabyte M28U'nun metin netliği Gigabyte M28U Review inlemesini referans alırsak 9.0'lık bir puana sahip ve görseldeki gibi net metine sahip.
Ayrıca 144Hz. Renk kalitesi iyi ama HDR, siyahlar ve beyazlar çok güçlü değil.

İhtiyacını görür. Tavsiyemdir. Doğru bir öneri.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı