15 bin TL tablet önerisi

Merhaba, öncelikle hepinize teşekkür ederim. Huawei MatePad 11.5s PaperMatte aldım. Mağazada deneyimlediğim kadarıyla ve sizlerin görüşleriyle Huawei almaya karar vermiştim. Son olarak aynı modelin PaperMatte veya normal sürümü arasında kalmıştım. PaperMatte tercih ettim. 2-3 günlük deneyimlerime gelecek olursam;

Öncelikle gerçekten kağıt hissiyatı çok başarılı. Saatlerce kitap okudum. Hem göz yormuyor hem de gerçekten kitap okuyormuş hissi veriyor.

Oyun konusunda ise FPS bakmadım ama yüksek ayarlarda bir sıkıntı yaşamadim. Görüntü kalitesi güzeldi ve herhangi bir kasma, takılma olmadı.

Google uygulamaları konusunda da hiçbir sıkıntım olmadı. Tercihi etkileyecek bir konu olmamalı.

Bir arkadaş yazmıştı ekranından dolayı oyun, dizi ve film daha kötü oluyor diye. Galiba öyle. Bunda kötü bir deneyim yok ama ekrandaki o matlık bunlar için kötü olabilir.

Elimden geldiğince aktarmaya çalıştım. Sorunuz olursa cevaplayabilirim.

Hocam rica etsem tekrar yorumlar mısınız? Şu ana kadar gördüğünüz eksi ve artı yönlerini yazarsanız sevinirim.

Hocam rica etsem tekrar yorumlar mısınız? Şu ana kadar gördüğünüz eksi ve artı yönlerini yazarsanız sevinirim.

Eksi yön olarak ekleyebilecegim şarj olma süresidir ilk başta. 2 saati fazlasıyla geçiyor tamamen dolması. Onun haricinde sadece denemek için Genshin Impact indirdim. Yüksek ayarda biraz zorlandı gibi geldi, orta ayarlarda rahat oynayabildim. Artı özellikleri tamamen ekranından geliyor. Göz yormuyor, not almak, kitap okumak için çok rahat. Kalemde gecikme yok neredeyse. Bunlar çok gerekli değilse ve yine bu tablet alınmak isteniyorsa ekranı normal olan alınabilir belki.

Eksi yön olarak ekleyebilecegim şarj olma süresidir ilk başta. 2 saati fazlasıyla geçiyor tamamen dolması. Onun haricinde sadece denemek için Genshin Impact indirdim. Yüksek ayarda biraz zorlandı gibi geldi, orta ayarlarda rahat oynayabildim. Artı özellikleri tamamen ekranından geliyor. Göz yormuyor, not almak, kitap okumak için çok rahat. Kalemde gecikme yok neredeyse. Bunlar çok gerekli değilse ve yine bu tablet alınmak isteniyorsa ekranı normal olan alınabilir belki.

Google servisleri hakkında sorun yaşadınız mı? Üniversite için alacağından not tutmak benim için önemli olacak. Ekranı bölme vb gibi özellikleri nasıl?

Google servisleri hakkında sorun yaşadınız mı? Üniversite için alacağından not tutmak benim için önemli olacak. Ekranı bölme vb gibi özellikleri nasıl?
Google servislerinde sıkıntı yasamadim şu ana dek. Ders için alacaksan senin için en mantıklı tabletlerden biri olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı