Pad 13?
Aklım karıştı kusura bakmayın pad 6 olacak hocam nereden geldiyse 13.
Pad 13?
İkisi de iyidir. Ben olsam Matepad alırdım. Oyunlarla falan haşır neşir olmayacaksan gayet iyidir Matepad ama S9Fe'de çok yönlü güzel bir tablet. İkiside beklentilerin karşısında pişman etmez.Huawei Matepad 11.5S klavye+ kalem mi tercih edilmeli yoksa Samsung Tab S9 FE mi? Ders çalışmak ve dizi izlemek için.
Xiaomi Pad 6 al hocam mükemmel tablet.
Kalemi satıyor diye biliyorum kendi sitesinde kalemli lazımsa s9FE yönelmeni öneririm ama lazım değilse kesinlikle pad 6Kalem ve klavye işini nasıl çözdün.
İkisi de iyidir. Ben olsam Matepad alırdım. Oyunlarla falan haşır neşir olmayacaksan gayet iyidir Matepad ama S9Fe'de çok yönlü güzel bir tablet. İkiside beklentilerin karşısında pişman etmez.
Hocam kirin 9000 hakkında baya bir araştırma yapsam da kayda değer bir şey bulamadığım için yorum yapamıyorum ancak oyun için Exynos 1380'den daha iyi olduğunu düşünüyorum sizin gibi.Oyun kısmında da çok üzmez gibi sanki hocam. Kirin 9000WL işlemcisi varmış Snapdragon 888 denginde diyorlar Exynos'a kıyasla daha iyi bir seçenek gibi geldi.
Kutusunda kalem yok. Bir ara kalemi yüzde 90 indirimle 300-500 gibi bir şeye veriyorlardı ama hala duruyor mu bilmiyorum.MatePad 11.5”s içerisinden kalem çıkıyor değil mi? Bazı sitelerde bulunmamaktadır yazılmış.
MatePad 11.5”s içerisinden kalem çıkıyor değil mi? Bazı sitelerde bulunmamaktadır yazılmış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.