15 bin TL tablet önerisi

Şu an yok galiba
Screenshot_20241111_001839_Hepsiburada.jpg

PaperMatte editiona bakıyormuşum. Fiyat farkına değer mi sizce?

Hocam bende şu an tablet almayı düşünüyorum. PaperMatte dizi falan izlemek için kötü diye duydum. Kullanan birisinden yorum almak çok daha iyi olur tabii ki.

Honor Pad 9 klavye ile geliyor ama kalem yok. Orijinal kalemi Türkiye de satılmıyor.
Honor Pad 9 kullanan var mı? Kalem işini nasıl hallettiniz.

Hocam bende şu an tablet almayı düşünüyorum. PaperMatte dizi falan izlemek için kötü diye duydum. Kullanan birisinden yorum almak çok daha iyi olur tabii ki.

Ben de karar verdim gibi sayılır sadece bu ikisi arasında gidip geliyorum. Fiyat farkı da epey bir var.

Merhaba, öncelikle hepinize teşekkür ederim. Huawei MatePad 11.5s PaperMatte aldım. Mağazada deneyimlediğim kadarıyla ve sizlerin görüşleriyle Huawei almaya karar vermiştim. Son olarak aynı modelin PaperMatte veya normal sürümü arasında kalmıştım. PaperMatte tercih ettim. 2-3 günlük deneyimlerime gelecek olursam;

Öncelikle gerçekten kağıt hissiyatı çok başarılı. Saatlerce kitap okudum. Hem göz yormuyor hem de gerçekten kitap okuyormuş hissi veriyor.

Oyun konusunda ise FPS bakmadım ama yüksek ayarlarda bir sıkıntı yaşamadim. Görüntü kalitesi güzeldi ve herhangi bir kasma, takılma olmadı.

Google uygulamaları konusunda da hiçbir sıkıntım olmadı. Tercihi etkileyecek bir konu olmamalı.

Bir arkadaş yazmıştı ekranından dolayı oyun, dizi ve film daha kötü oluyor diye. Galiba öyle. Bunda kötü bir deneyim yok ama ekrandaki o matlık bunlar için kötü olabilir.

Elimden geldiğince aktarmaya çalıştım. Sorunuz olursa cevaplayabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı