15 bin TL'ye ders çalışmak için tablet önerisi

Kyroesthuskara

Centipat
Daha fazla  
11. sınıfım. Daha önce hiç tabletten çalışmadım ancak arkadaşlarım ve dershanedeki hocalarım öneriyor. Sizce mantıklı mı? Biyoloji vb. çalışırken rahat ama matematik konusunu bilemiyorum. Dershaneden hoca PDF test atıyor, onları da çözmemiz gerekiyor. Evimde yazıcı da var ayrıca çıktı almak da benim için uygun. Değer mi bilmiyorum.
Bütçe şu anda 15 bin TL ancak uzun yıllar gidebilecek iyi bir model arıyorum. Bu nedenle değecekse artabilir. Bir de hiç film/dizi olayı olmadı bende de tablet alırsam düşünebilirim. Oyun oynarım ancak genelde PS5'ten, mobil oyunlarda da en fazla şu an için Clash Royale, o da ders çalıştığımdan. Ancak PUBG tarzı oyun oynamıyorum.

Amazon.com.tr Aklımda bu model var, sizce nasıl? 6GB RAM az değil mi? Telefonum bile 12GB.

Önceliğim Samsung bu arada. Bir de iPad'ler o kadar iyi mi, herkesde görüyorum ancak bir tablete 50-60k vermek mantıklı gelmiyor. Yine de marka takıntım yok ama kaliteli olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence ipad alın derim. Bu tabletler bir yere kadar götürüyor sonra sıkıntı çıkartıyor ben baya tablet kullandım zamanında keşke ipad alsaydım dedim. Ders için ipad en iyisi.

Ders için ve clash royale gibi oyunlar için kesinlikle işini görür yeter de artar bile. Ben kaç yıllık 7.nesil ipade kıytırık bir kxt apple pencil aldım full ordan götürüyorum 11.sınıfım ben de gayet de iş görüyor herkes gibi ipad pro ipad air samsung s11 ultra ayaklarına falan gerek yok ramine takılma senin telefonun rami çok yüksekmiş. Ipad almam kesinlikle zamanında çok ucuza yakaladım diye almıştım böyle bir şey en ucuz ipad bile gereksiz pahalı ve uygulamalar ücretli oluyor samsungta öyle bir derdin yok androidin notlar kısmı da bence daha iyi ve yanında kalemiyle geliyor en önemlisi bu kafan rahat olur. Güle güle kullanırsın şimdiden ne alcağından bağımsız :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı