15 bin TL'ye ekipman önerisi

Bütçe
15 bin TL

Skytug

Hectopat
Genel olarak CS2 oynuyorum. 1-2 haftaya kadar topladığım 5070 Ti'lı sistemin siparişini vereceğim. Şimdiye kadar kullandığım Logitech mouseların hepsinde, ilerleyen zamanlarda mouse1 tuşuna bastığımda çift tıklama sorunu yaşadım. Çift tıklama sorunu olmayan mouse var mıdır, bilmiyorum. Yakın arkadaşım SteelSeries ürünlerine bulaşmamam gerektiğini, yazılımının sorunlu olduğunu, bilgisayarı yavaşlattığını ve kastırdığını söyledi. Wraith markasına da pek güvenmiyorum, internette kronik sorunu olduğu yönünde şikayetler var. Kısacası, ekipman başına 5'er bin TL düşecek şekilde klavye, mouse ve kulaklık alacağım. Tercihen kablolu ürünler olursa iyi olur. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Wraith'den ürün almanızı asla önermem. Ben daha evvel aldım, ürün de iyiydi ama olabilir diyebileceğimiz basit bir sorundan dolayı servise gönderdim. 1 ayı geçti, ses seda yok. Arayınca da bilgimiz yok teknik serviste diyorlar. Teknik servis kendileri, ürünün distürbütörü yok zaten. Ürünü verin diyoruz yok, para iadesi, o da yok. Şikayet oluşturacağım, vergi no nedir diyince onu da bilmiyor müşteri hizmetleri.

Mouse pilli ve bu sebeple çok da hafif değil, onun dışında kat kat iyi aynı fiyat bandındaki çoğu üründen.

Klavye
Mouse
Mouse kablolu da kullanılabiliyor bende de var memnunum hafif bir mouse eliniz büyükse özellikle gayet rahat. Klavyeyi de aynı şekilde 5 yıldır kullanıyorum şuana kadar bir sorun yaşamadım.

Blue Switch sevmiyor isen bu ikisinede bakabilirsin:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…