15 bin TL'ye kadar Bluetooth kulaklık önerisi

Asreal

Hectopat
Bu konudan kaç kere var bilmiyorum genelde dışarıda insanlarla konuşmayı sevmem dışarıda ve oyunda dinleyebileceğim bir kulaklık istiyorum, hem kablosuz hem de kablolu olabilir. 2 ayrı kulaklık önerebilirsiniz kulağı tam kaplasın ve ses kalitesi iyi olsun saygılar.

Bütçem 15.000 TL fakat bir kulaklığa o kadar para vermem dediklerime uyan bir şey önerin fiyatı çok yüksek tutmayalım.

Arada müzik falan yapıyorum bir de.

Dostum senin kararın ama ben "SteelSeries Arctis Nova 7p" kullanıyorum. 5000₺ civarı bir fiyatı var başkalarınada sor istersen.

Oyun için ve dışarıda dinlemek için iyi midir?

Evet bayağı iyi geliyor. Fakat size önerim Bluetooth ile değil, içinden ses kartı çıkıyor. Onu takıyorsunuz bilgisayarın USB girişine, kulaklığın Bluetooth'un altındaki düğmesine basılı tutup açıyorsunuz. Böylece ses bayağı bir yüksek geliyor. Bluetooth ile bağlarsanız ses az geliyor biraz daha ve eğer yok ben Bluetooth'la bağlayacağım derseniz Microsoft Store içinde bir uygulama var "Dolby Access " adında ilk 1 haftası bedava ardından 50₺ (aylık değil tamamen) bu şekilde Bluetooth bağlayıp sonar ayarı yapmadan sesi arttırabilirsin. Ayrıca içinden çıkan kabloyla Mobile'de bağlanabiliyor. Başkalarındanda tavsiye alabilirsin istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…