15 bin TL'ye kadar motor ekipmanı önerisi

Fluuman

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bütçem 15 bin TL. Kask, ceket, eldiven, dizlik önerisinde bulunur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl bir motora biniyorsun bilmiyorum ama en kaliteli kask almanı şiddetle tavsiye ederim. Ardından motor ve full body giyisi alabilirsin. Scooter tarzı kullanıyorsan kask çok yeterli olur. Acemi isen zaten korunmalı olman iyi olur evet.

Not : Çene açılır kask almayın. Darbelerde çok zayıf.

@Elegant Lotus Ben burada bir öneri göremiyorum. Yorum değil öneri istenmiş.
Kask: LS2 Rapid2
Ceket: Xspeed Malibu
Dizlik: Scoyco K26
Eldiven: Scoyco MC58 (yazlık) MC83 (kışlık)
Kask ve ceket kendim kullanarak tecrübe ettiğim ürünler. Dizlik ve eldiven arkadaşımın memnun olduğu ürünler.
Tekerine taş değmesin.

Hocam çok teşekkür ederim. Cekette sırt, omuz, kol koruması var mı ve iyi mi? Bir de ceket olarak LS2 Blade nasıldır çünkü beyazı hoşuma gitmişti ek olarak Scooter'a bineceğim, Eskişehir'de şehir içinde süreceğim genelde. Öğrenciyim.

Merhaba arkadaşlar, bütçem 15 bin TL. Kask, ceket, eldiven, dizlik önerisinde bulunur musunuz?

Kral direk koş Motomax'tan alışveriş yap. 10 bin TL'ye exo 1400 var kask olarak alabilirsin(2-3 bin daha ekleyip carbon kaskta alabilirsin), 3000-4000 TL arası 4Riders'in ceketi var 1000TL'ye sağlam sırtlık alabilirsin. 4Riders'in. 900TL'ye dizlik ve direkliği var onu da alabilirsin. Eldiven'i diğer ay alabilirsin, 2-3 bine alacağın eldiven korumaz anca düşük hızlarda.

Ben zaten scooter süreceğim hocam. Basacağım max hız 60-70. 10 bin TL ye exo kask olayını anlamadım. Bir de 4riders ceketinde korumalar yok mu ki ?

Ben zaten scooter süreceğim hocam. Basacağım Max hız 60-70. 10 bin TL'ye exo kask olayını anlamadım. Bir de 4Riders ceketinde korumalar yok mu ki?

Kazalarda gördüğüm LS2 kaskın paramparça olduğu 60-70 azımsama hazır indirim varken sağlam bir şey al. Scorpion EXO-1400 kaskın ismi. Motora göre kask alınmaz hocam.

Kazalarda gördüğüm LS2 kaskın paramparça olduğu 60-70 azımsama hazır indirim varken sağlam bir şey al. Scorpion EXO-1400 kaskın ismi. Motora göre kask alınmaz hocam.
Hocam kasksız normal fiyatı baya çokmuş. Neden böyle indirim yapıyorlar ? Bu arada 10 bin liralık alışverişe 1500 liraya veriyorlar doğru mu anladım hocam ?

Hocam kasksız normal fiyatı baya çokmuş. Neden böyle indirim yapıyorlar ? Bu arada 10 bin liralık alışverişe 1500 liraya veriyorlar doğru mu anladım hocam ?
Yok hocam indirimsiz fiyatı 18 bin, indirimli hali 10 bine düşüyor. Kaskın model ismi Scorpion
Exo 1400

Yok hocam indirimsiz fiyatı 18 bin, indirimli hali 10 bine düşüyor. Kaskın model ismi Scorpion
Exo 1400
Ama hocam bütçemi çok aşıyor ki. Ben 15 bine almayı düşünüyordum her şeyi toplam. O kadar maalesef çıkamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…