15 bin TL'ye masaüstü veya laptop önerisi

• Konuyu başlatan T.t
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 116
  • Görüntüleme 3.548
ETS 2'de sorun olmaz.
Buda var dostum nasıl?

@SerdarT35 Nerden dizebilirim? Site varmı?

Arkadaşların attığı mı daha güçlüdür yoksa bu halde ki masaüstü mü
Masaüstü alacaksan evde kullanırsın ama laptop alıp kütüphanede ders yapacaksan laptop tavsiye ederim ufak tefek oyunlar için masaüstü daha çok performans verir oyunlarda.

Arkadaşlar bütçe kısıtlı. Para biriktiriyorum şu an okul harçlığı vs. laptop veya masaüstü arasında kaldım. Genel amacım ders çalışma olucak ama oyun da oynatsın. ETS 2 kasmadan oynatsa yeter arada bir can sıkıntısından girerim. Ağır oyunlar oynamam. Masaüstü ve laptop önerir misiniz? Masaüstünde monitör masrafı vs. var bulabilir miyim bilmiyorum o fiyata. O yüzden laptopa daha yatkınım. Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
Energy 3A - Game Garaj Bu sistem ve ikinci el bir monitör alabilirsiniz. Rahatlıkla ETS 2 oynayabilirsiniz. Ekran kartı da RX 580.

@crexy.ee Kütüphaneye tablet götürebilirim. Bir tane tabletim var video izlemeye işimi görebilir. Ama dediğiniz gibi kütüphane durumunda Masaüstü işe yaramaz.

Sıfırlar pahalı

Bunu ve önerdiğim monitörü al geriye klavye mouse kalıyor onlarıda bir şekilde halledersin umarım,bu sistemle gta 5 ets 2 valorant cs go akıcı halde kasmadan oynarsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı