Benim attığım daha güçlü ama monitörü kendin alman gerekecek ki 4000-5000'e alırsın. Yani neredeyse aynı fiyata denk geliyor.@SerdarT35 Nerden dizebilirim? Site varmı?
Arkadaşların attığı mı daha güçlüdür yoksa bu halde ki masaüstü mü?
@KimbuKaan o APU sistem RX 580'li sistemden daha mı güçlü yoksa 6600 ekran karti ekleyince mi daha güçlü?
Şimdilik rx580 al ilerleyen zamanlarda bütçen olduğunda yeni ekran kartı alırsın@KimbuKaan o APU sistem RX 580'li sistemden daha mı güçlü yoksa 6600 ekran karti ekleyince mi daha güçlü?
yeter dostum ama yinede kendin bilirsin sana kalmış senin kararın apu sistem almak şimdiden iyi günlerde kullan iyi akşamlar yardımcı olduysam ne mutlu bana@crexy.ee Hocam diğer PC daha mantıklı geldi. Onun ham fiyatı 10999 TL. Monitör 3600 TL orada seçeneklerde Gamepower Curved sıfır. Kasa olarak da 650W olanı seçeneğini sepete ekledim. İleride param olunca Ekran kartı takarsam PSU masrafı çıkmasın diye. O şekilde monitörde 0 olmuş oluyor.(Toplam 16000 oluyor.) Klavye fare falan ucuz alırım bir tane. Ek olarak bir soru soracağım 650W ileride RX 6600 takarsam yeterli midir? Ama duruma bakacağım. Baktım para birikmiyor pek. Bu kasa da var aklımda 2-3 bine sıfır monitör vardır. Ikinci elle uğraşmak istemiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.