15 bin TL'ye monitör dahil sistem önerisi

Bütçe
15.000 TL
Hayır, o sistem pek fiyatını haketmiyor. Kötü olan parçaları var ve işlemcisi daha kötü (ayrıca eski.) Ekran kartı biraz daha iyi diye o kadar düşük parçalar alınmaz.

Bu ikiliyi alın gayet iyiler.

Konu sahibi monitör dahil demiş. O alınırsa monitör alınamaz ve hiç parasını haketmiyor o sistem. Bir kere 1.500 TL civarı fazla verecek kadar farkta yok bu sistemde, saçma bir öneri. Ayrıca bu bütçeye AM4 değil LGA 1700 söket öneriyorum, geliştirmeye daha açık bir söket çünkü hem 12. nesil hem de 13. nesil intel kartlar LGA 1700 kullanıyor.

Bu ikili her türlü daha iyi, bunları alın.
@Yavuz Selim ÇELİKER

Benim bahsettiğim sistem seninkinden daha iyi FPS veriyor yalnız ve daha iyi.
1500 TL fark var arasında ve değer vermeye benim şahsi düşüncem tabii bu.
Monitör dahil olayını görmemişim kusura bakmayın.

1500 TL'ye değer bir fark yok mu aralarında şaka mı abi bu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim bahsettiğim sistem seninkinden daha iyi FPS veriyor yalnız ve daha iyi.
1500 TL fark var arasında ve değer vermeye benim şahsi düşüncem tabii bu.
Monitör dahil olayını görmemişim kusura bakmayın.
Attığınız sistemin PSU'su berbat. Anakartı berbat, SSD'si benim attığım sistemden daha kötü ve sadece işlemcisi daha iyi. Verdiği FPS'e mi bakacaksınız şimdi? 1.500 TL daha fazla verip berbat bir sistem almamalı. Lütfen bilmeden bir şeyler söylemeyin.

Attığınız sistemin PSU'su berbat. Anakartı berbat, SSD'si benim attığım sistemden daha kötü. Verdiği FPS'e mi bakacaksınız şimdi? 1.500 TL daha fazla verip berbat bir sistem almamalı.

Fanboy musun kanka?
Anakartı +350 TL vererek ASUS Prime B450M alınabilir özelleştirme seçeneği mevcut.
Bu sisteme dandik demekte bilemiyorum yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…