15 bin TL'ye motor için ekipman tavsiyesi

4bdulkadir

Megapat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Memur
Dominar 250D alacağım,15 Bin TL ekipmana ayırmayı düşünüyorum Ankara'da yaşıyorum kendimce şöyle bir liste oluşturdum. Bir göz atıp tavsiyede bulunursanız, yorumlarınızı aktarırsanız çok sevinirim.

Ekran görüntüsü 2024-08-02 230714.png

İki eldiven almanızın sebebi nedir? Bir de pantolon, alamıyorsanız dizlik mutlaka alın. Kask kaliteli ve alınır fakat 4Riders'ın eldivenlerinin dikişleri bir tık dayanıksız oluyor. Modelden modele değişiyor mu bilmiyorum ama aklınızda bulunsun. Mont hakkında bilgim yok.

İki eldiven almanızın sebebi nedir? Bir de pantolon, alamıyorsanız dizlik mutlaka alın. Kask kaliteli ve alınır fakat 4Riders'ın eldivenlerinin dikişleri bir tık dayanıksız oluyor. Modelden modele değişiyor mu bilmiyorum ama aklınızda bulunsun. Mont hakkında bilgim yok.
Biri yazlık, biri kışlık diye seçtim hocam. Dizliği ekliyorum o zaman listeye. Mont konusunda bende çok bilgisizim araştırıyorum ama bilen tecrübeli arkadaşlar varsa paylaşırsa sevinirim diye açtım konuyu ben de.

Biri yazlık, biri kışlık diye seçtim hocam. Dizliği ekliyorum o zaman listeye. Mont konusunda bende çok bilgisizim araştırıyorum ama bilen tecrübeli arkadaşlar varsa paylaşırsa sevinirim diye açtım konuyu ben de.
Eldiveni yaz-kış yazlık kullanıyorum ben. Kalın eldivenler gazı tam hissetmemi engelliyor.

Doğrudur hocam Ankara'da ikamet ettiğim için önlem amaçlı malum soğuklar.
Ben de Ankara'da yaşıyorum hocam. Ocak ayında aralıksız 10-12 saat çalışmışlığım oldu. Eğer elleriniz üşüyorsa elcik yaptırmanızı tavsiye ederim.

Ankara'da kışın yazlık eldiven kullanamazsınız ama 4Riders ürünlerinin çoğu çok kalitesiz. Başka ürünlere yönelmenizi öneririm. Mont olarak da RiderDenim alın.
Dikkate alacağım hocam teşekkür ederim.

Ben de Ankara'da yaşıyorum hocam. Ocak ayında aralıksız 10-12 saat çalışmışlığım oldu. Eğer elleriniz üşüyorsa elcik yaptırmanızı tavsiye ederim.
Ben yeni taşındım Yozgat'tan geliyorum soğukları yakındır diye tahmin ediyorum. Siz hangi montu kullanıyorsunuz 3 mevsim mi yoksa direkt kışlık mont mu alayım ? Dikmenden İncek'e gidip geleceğim çoğunlukla.

@ItsAllGoodman Ankara'da kışın yazlık eldiven kullanabiliyor olmanız bir başarı gerçekten. Sizin ellerden bütün kuryelere lazım. Ben Ankara'da kışın yazlık eldiven kullanan motorcu tanımıyorum. :D
O zaman eldiven de takmıyordum. Sağı solu delik olan branda bir elcik vardı o kadar. Elim çoğu zaman çatlıyordu ama dayanıyordum bir şekilde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı