15 bin TL'ye motor için ekipman tavsiyesi

Ben yeni taşındım Yozgat'tan geliyorum soğukları yakındır diye tahmin ediyorum. Siz hangi montu kullanıyorsunuz 3 mevsim mi yoksa direkt kışlık mont mu alayım ? Dikmenden İncek'e gidip geleceğim çoğunlukla.
Ben Scoyco'nun orta seviye bir montunu kullanıyorum. İçinde rüzgar kesici bir kısım var takılıp çıkarılabilen. Dört mevsim almanızı öneririm o yüzden. İçindeki astar mutlaka sökülebilir olsun, yoksa yazın yanarsınız.

@ItsAllGoodman Yazık etmeyin ellerinize. Madem iş olarak yapıyorsunuz, bir kışlık eldiven edinin mutlaka.
Artık takıyorum, o an yokluktaydım biraz.

Dominar 250D alacağım,15 Bin TL ekipmana ayırmayı düşünüyorum Ankara'da yaşıyorum kendimce şöyle bir liste oluşturdum. Bir göz atıp tavsiyede bulunursanız, yorumlarınızı aktarırsanız çok sevinirim.

Eki Görüntüle 2272130
Bu şekilde pantolon ekleyip almanı öneririm havale ile alırsan istediğin fiyat aralığına denk geliyor.
brave_6SYHwJXebv.png

Pantolon:

Mont:

Görsel olarak hiç içime sinmediler hocam maalesef.
Şuan aklımda bu var;
Bir de sahibinden de Revit Tornado 2 buldum;

Anladım. Bu bütçede ikisini de tercih etmezdim. Tornado'da sırt koruması yok. 4Riders da başarısız bir ürün. Tercih sizin tabii.
Tornoda'da vardı açıklamada belirtmiş arkadaş. Başka türlü de alternatif bulamadım Mugello CE sertifikalı modelini 6 taksitle aldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı