15 bin TL'ye sadece oyun için tablet önerisi

Sadece oyun oynamak için tablet almak istiyorum. Bütçem 15.000 TL, üstüne çıkarım.
Çözünürlüğü yüksek, kasma donma yapmayacak, hafızası yüksek bir tablet istiyorum.
Tabletlerden gram anlamıyorum, önerilerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece oyun oynamak için tablet almak istiyorum. Bütçem 15.000 TL, üstüne çıkarım.
Çözünürlüğü yüksek, kasma donma yapmayacak, hafızası yüksek bir tablet istiyorum.

Aradaki fiyat farkını da hesaba kattığımız zaman, hangisi daha mantıklı bir seçim olur? İkiside belli ki güzel oyun oynatıyor, ekranları da çok iyi.

Bu özelliklere sahip samsung markasına ait bir tablet var mıdır önerebileceğiniz?

Poco Pad X1 amiral gemisi. Müthiş tablet. İşlemcisi olsun, ekranı olsun çok kaliteli.
Küçük olursa eğer bu mükemmel. Donanımı çok kaliteli ve güçlü. Snapdragon 8 Gen Elite denginde işlemci, 4K 165 Hz ekran, 330 gram hafiflik vb. yok yok. Android pazarının en güçlü tabletlerinden birisi.

Poco Pad X1 amiral gemisi. Müthiş tablet. İşlemcisi olsun, ekranı olsun çok kaliteli.
Küçük olursa eğer bu mükemmel. Donanımı çok kaliteli ve güçlü. Snapdragon 8 Gen Elite denginde işlemci, 4K 165 Hz ekran, 330 gram hafiflik vb. yok yok. Android pazarının en güçlü tabletlerinden birisi.
Peki yukarıda atılanlara ne diyorsun? Mesela Xiaomi Pad 7'ye?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı