15 bin TL'ye scooter önerisi

Hocam şarjı azaldığında hızı yavaşlama gibi bir durum oluyor mu E2 serisinde %50 altında voltaj düşürdüğü için yokuslarda kalıyormuş.

%10-15 altına düştüğü zaman hafif eğimleri bile çıkamıyor ama o noktaya gelene kadar harika bir iş çıkartıyor. Düz yollarda son noktasına kadar gidiyor.

Daha bugün önerdiğin scooteri aldım ben 80 kiloyum %40 şarjda 25'lerde rahat rahat gittim ama 110 kilo bir arkadaşım denedi ve bir anda hızı 25'ten 17ye düştü hatta şarjı %30'lara düşünce gitmemeye başladı eve sürükleyerek geldim neden olmuştur tedirgin oldum acaba bir şey oldu mu diye uygulamasından falan da pil tasarrufunu kapattım normal mi? Normalse ne yapmam gerekir?

Uygulamasından onu ayarlaman gerek scooterlar belli bir şarjın altına girince motor tam güç kullanmıyor.

Uygulamasından onu ayarlaman gerek scooterlar belli bir şarjın altına girince motor tam güç kullanmıyor.

Uygulamasına baktım pil tasarrufu kapalıyken oto freni açıyor bende bunu istemiyorum yani pedalı bıraktığımda direkt duruyor.

Uygulamasına baktım pil tasarrufu kapalıyken oto freni açıyor bende bunu istemiyorum yani pedalı bıraktığımda direkt duruyor.

Pil tasarrufuyla alakalı bir konu değil cihaz kendi fabrika çıkışında diyor ki "şarjın %x'in altına indiğinde batarya & motor yüksek watt da çalışmasın" bendeki modelde %15'in altında normalde çıktığı yokuşları çıkmıyor.

%30'larda gitmiyordu ama %15'in altına gelince yokuşları çıkmayacak bir de gidecek benimki 30'da gitmemeye başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…