Toplama değil hazır sistem bakıyorum ucuza geliyor bilinmedik markalarda değil ben bu iki sistem arasında kaldım sadece![]()
Gigabyte B450m K 3600mhz Ddr4 Soket Am4 (rev. 1.0) Uyumlu Anakart Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Gigabyte B450m K 3600mhz Ddr4 Soket Am4 (rev. 1.0) Uyumlu Anakart yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
GoodRam IRDM PRO 16GB(2x8) Deep Black 3600mhz CL18 DDR4 Ram (K3600D4V64L18S/16GDC)
GoodRam IRDM PRO 16GB(2x8) Deep Black 3600mhz CL18 DDR4 Ram (K3600D4V64L18S/16GDC) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
Intel Arc A750 8gb Gdr6 256bit Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Intel Arc A750 8gb Gdr6 256bit yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Kioxia 500GB Exceria Serisi NVMe M.2 SSD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri,500GB Exceria Serisi NVMe M.2 SSD en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Kioxia 500GB Exceria Serisi NVMe M.2 SSD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri,500GB Exceria Serisi NVMe M.2 SSD en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
![]()
Bitfenix BP-BP600ALNN-9R 600W 80+ Power Supply - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
14.450 TL tutuyor.![]()
ASUS VP249QGR 23.8" 144Hz 1ms Display Port, HDMI FreeSync Full HD IPS Gaming Monitör - Gaming.Gen.TR
[embed]https://youtu.be/XBjuat_P3yQ[/embed]www.gaming.gen.tr
Kalan 550 TL 2.el mesh kasa alınabilir.
İki sistemdeki kartlar da artık alınmaz, 1050 Tİ öldü bile.Toplama değil hazır sistem bakıyorum ucuza geliyor bilinmedik markalarda değil ben bu iki sistem arasında kaldım sadece
İ5-12400f yeni nesil olduğu için tercih ediyorum 2-3 ay sonra ekran kartı için yükseltme yapacağım örneğin 3060ti gibiİki sistemdeki kartlar da artık alınmaz, 1050 Tİ öldü bile.
Ayrıca 60 Hz monitör alacaksanız 12400F in anlamı ne?
Bu bütçede kampanyalı hazır sistemleri kovalayabilirsiniz, onun dışında alternatif yok.
Ayrıca bilindik marka derken?
İ5-12400f yeni nesil olduğu için tercih ediyorum 2-3 ay sonra ekran kartı için yükseltme yapacağım örneğin 3060ti gibi
Ekran kartı tercihim nvidiadan tarafa reis işlemci amd yada intel farketmezElektronik: ASUS geri ödeme kampanyası
Şansıma karşıma çıktı. Tekli kart olarak alınsa pahalıya geliyor (şu anda) ancak hazır sistemler ile beraber çok ucuza geliyor. Şu anda Gaming.Gen.TR'deki bazı ASUS ekran kartlı sistemler çok ucuza geliyor bu kampanya ile aşağıya en alınabilir gördüğüm sistemleri koyuyorum...www.technopat.net
Ekran kartı tercihim NVIDIA'dan tarafa reis işlemci AMD'ya da Intel fark etmez
Bunun işlemcisini i5-12400F yaptım bu daha uygun ve iyi geldi bu olur mu peki alınır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.