15 bin TL'ye Valorant vs CS2 için sistem önerisi

Hala performansı daha iyi diyorsun, yazdığımı okumadın mı sen?
Sence olay RX 580'de mi R5 5600'de mi?
8 Yıllık kart öneriyorsun diyorum, o kartın ömrü yok, hala bana güçten bahsediyorsun, gücünden değil güncelliliğinden bahsediyorum ben, neyini anlamıyorsun?

Biri 4 diğeri 8 yıllık kart, arada 4 yıl var, sırf fazladan birkaç FPS için 8 senelik kart öneriyorsun, PSU gibi şeylerden bahsetmiyorum, nasıl bir parça kalitesi atabilirim diyorsun, 6500XT sistemin parçaları daha iyi, konu sahibi böyle bir sisteme 360Hz monitör almayacağına göre bir mantığı yok değil mi?
Sence sıfır olarak rx 9070 xt mi atayım size? Belki ikinci ele ailesi izin vermiyor veya taksitle alacak? Tebilonda da vade farksız taksit imkanı yok? Arkadaş kendisi youtubedan testlerini izleyip baksın.

Sence sıfır olarak RX 9070 XT mi atayım size? Belki ikinci ele ailesi izin vermiyor veya taksitle alacak? Tebilon'da da vade farksız taksit imkanı yok? Arkadaş kendisi YouTube'dan testlerini izleyip baksın.

Hala test diyorsun dostum şaka gibi ya.

5. kez falan mı yazmam lazım olay güç değil diye? İşlemciden dolayı daha yüksek FPS alıyorsun, Karttan dolayı değil, anlıyor musun?

KS tam da sizin istediğiniz sistem gibi şartlara sahip, mecbur o sistemi alacak şekilde tasarlamış ailesi, çıkarımlara dayalı konuşmanın faydası yok.
9070XT at demedim, kötü sistem atma dedim.

1743779753196.png

Hala test diyorsun dostum şaka gibi ya.

5. kez falan mı yazmam lazım olay güç değil diye? İşlemciden dolayı daha yüksek FPS alıyorsun, Karttan dolayı değil, anlıyor musun?

KS tam da sizin istediğiniz sistem gibi şartlara sahip, mecbur o sistemi alacak şekilde tasarlamış ailesi, çıkarımlara dayalı konuşmanın faydası yok.
9070XT at demedim, kötü sistem atma dedim.
Dediğiniz gibi olsun hocam siz de benim dediklerimden birşey anlamıyorsunuz.

İhtimallerle konuşuyorum diyorum ya size neyi anlamıyorsunuz? Sorunu yoksa güncel olanı alsın burada siz mi karar veriyorsunuz da konuşuyorsunuz?

Güncel olanı alsın diye kendi ağzınla söyledin konu kapandı işte RX 6500 XT daha güncel.

İhtimallerle konuşuyorum diyorum ya size neyi anlamıyorsunuz? Sorunu yoksa güncel olanı alsın burada siz mi karar veriyorsunuz da konuşuyorsunuz?

Karar vermiyorum, iyi olanı savunuyorum, farklı şeyler.
İhtimaller ile konuşarak öneri yapamazsınız, belki 2. ele izin veriyor? Belki taksit ile almayacak?
Bak ben de konuşuyorum, haklı çıkan taraf olmuyor? Ben sana RX 580 öneriyorsun dedikçe bana test videolarına bak diyorsun, gidip 1080 Ti ve 4060 test videolarına bak, aynı güçteler, hangisini alırsın?

Testlerine baksın kendi kararını versin diyorum hocam ben kendi sistemimi savunmuyorum. Arkadaşın önünde iki seçenek var hangisi onu tatmin ediyorsa alsın demeye getiriyorum.

Dostum iyi misin nasılsın herhalde anlamak istemiyorsun sen hala test diyorsun 8 yıllık 150W GPU ile 4 yıl önce çıkan 100W GPU'yu kıyaslıyorsun madem 5600 daha iyi biraz daha para ekleyip 5600 MPK yapabilir sistem için.

Dostum iyi misin nasılsın herhalde anlamak istemiyorsun sen hala test diyorsun 8 yıllık 150W GPU ile 4 yıl önce çıkan 100W GPU'yu kıyaslıyorsun madem 5600 daha iyi biraz daha para ekleyip 5600 MPK yapabilir sistem için.
Siz hala beni anlamadınız heralde benim kendi attığım sistemi savunmuyorum al demiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı