Far Cry 6 Türkçe Yama %100 - Anonymous Çeviri

Eki Görüntüle 1182416Zorlu ve çetrefilli bir modern gerilla mücadelesini deneyimle ve ülkeyi acımasız bir diktatör ile oğlunun zulmünden kurtar.

Far Cry 6'nın ön yüklemesi açılır açılmaz oyunun dosyalarını incelemeye başladık ve çevrilmesi gereken metinleri çıkarttık! Oyun beklediğimizden biraz büyük çıksa da olabildiğince hızlı olmaya çalışıyoruz. 6 Ekim 2021'den itibaren çeviriye başlamış bulunmaktayız. Çeviriyle ilgili görselleri ve çeviri yüzdesini birkaç gün içerisinde sizinle paylaşacağız, takipte kalın!

Yama çıktığında Anonymous Üyelik Sistemi'ne dahil olacak ve uygulamamızdan erişebileceksiniz.

İşte Far Cry 6'nın Türkçe yama çalışmasından ilk görsel!

Eki Görüntüle 1182428
Öncelikle kolay gelsin emeklerinize sağlık diyeyim ve bir sorum olacaktı, Steam de hikayeli oyunlara Türkçe yama yapmak ban riski var mıdır? Siz bu işlerle uğraştığınız için net bilginiz vardır sanırsam.
 
Öncelikle kolay gelsin emeklerinize sağlık diyeyim ve bir sorum olacaktı, Steam'de hikayeli oyunlara Türkçe yama yapmak ban riski var mıdır? Siz bu işlerle uğraştığınız için net bilginiz vardır sanırsam.
Steam'de hikayeli oyunlara yama ya da çeşitli modlar yapmak yasak değil, hatta direkt Steam'in Workshop'undan bile mod yapabilirsiniz yani Steam de modlamalara imkan veriyor. Biz yamalarımızı Steam, Epic, Origin gibi platformlarda test edip yayınlıyoruz. Herhangi bir ban ya da başarımları engelleyecek bir sorun yaşamadık.

Yamalarda işin ban kısmı genelde oyunların Multiplayer kısımlarında olabiliyor, bu tarz hem Muliplayer hem de hikayesi olan oyunlarda sadece hikaye kısmını yamayla oynamanızı, Multiplayer kısmına gireceğinizde yamayı kaldırmanızı öneriyoruz.
 
Merhabalar.

İşlerinizi oldukça beğeniyorum. Bu yüzden sizi tebrik ediyorum. Bir önerim olacaktı.
Masaüstü istemcisi biraz eski gibi duruyor. Bunu modernize edebilirseniz sanırım daha iyi olabilir.
 
Oyunu almak için sizleri bekliyorum. Umarım erkenden gelir. Ellerinize sağlık.
Ben de gideyim de Far Cry 6 hevesimi azıcık Far Cry 5 oynayarak yatıştırayım bari :(

Son zamanlarda türkçe yamaları parayla satmaya başlayan kişilere karşı saygım sıfır. Ne güzel konuyu okuyordum ta ki üyelik sistemi yazısını görene kadar. İngilizce devam.
Böyle bir zamanda ne yapsınlar ki ? Ücretleri makul en azından. Adamlar haklı yani.
 
Hocam merak ettiğim bir sorum var. Bu kadar başarılı çevirmenlerin olduğu gruba büyük şirketlerden hiç mi bir adım atılmadı? Yani grubunuzdan büyük oyunları çeviren kişiler var mı?
 
Son zamanlarda türkçe yamaları parayla satmaya başlayan kişilere karşı saygım sıfır. Ne güzel konuyu okuyordum ta ki üyelik sistemi yazısını görene kadar. İngilizce devam.
niye saygın sıfır hocam bu adamlar ingilizce biliyor sonuçta bu yamayı yapmak zorunda da değiller oyunun yapımcısıda henüz türkçe destek sunmuyor bu oyunu daha keyifle oynamamızı sağlayacak olan yama için bir emek sarf ediliyor ve bunun içinde böyle bi miktar talep etmeleri bence uygun.
 

Geri
Yukarı