Satılık %15 indirimli Steam bakiyesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

429905

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Herkese selam. Steam'de küçük bir miktar bakiye var hem elimden çıkarmak için hem de hediye banımın testi amacıyla bunu hediye atarak satmak istiyorum. https://www.technopat.net/sosyal/konu/15-indirimli-steam-bakiyesi.2017284/ bu referans konu benim kendi konumdur. Test yazmamım sebebi de bu önceki konudan sonra Steam hesabımda hediye banı almıştım hediye göndermem yasaklanmıştı Steam tarafından ancak birkaç ay önce denediğimde gönderebilmiştim. Ödeme için sadece Papara çünkü hediye yasağım tekrar tetiklenirse parayı iade ederken kesinti olmasın diye, buradan ya da Discord'dan ulaşabilirsiniz ID: orwinyath

1734825461725.png

Bakiye: 30$
İstediğiniz oyunu yazın ardından hem dolar kuru hem de %15 indiriminden sonra net fiyatla geri dönüş yapacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ne kadar olur?

1734887634856.png

Oyunu teslim aldım. Tekrardan teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:

Hayır hocam bakiyeyi sıfırladım indirimler bitmeden toparlayabilirsem bir miktar tekrar paylaşırım.

İndirim dönemi değil ama konuyu hortlatayım. Arkadaşımın Steam'inde bakiye var teslim işlemlerini ben gerçekleştireceğim yine. %15 indirimli almak istediği oyunlar olan varsa yazabilir. Alım satım geçmişlerime profildeki 2 konudan bakabilirsiniz.

1757400921123.png

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı