karene1 Kilopat Katılım 5 Nisan 2015 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2016 #1 Öncelikle herkese merhaba. Bugün 15 nisanda bime ps4 gelecek mi diye baktım ve iki bimdede bu afişler vardı neden böyle biliyor msunuz ? Eğer bilmiyorsanız da Ankara Çankayada PS4 gelen bi Bim biliyor musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Nisan 2016
Öncelikle herkese merhaba. Bugün 15 nisanda bime ps4 gelecek mi diye baktım ve iki bimdede bu afişler vardı neden böyle biliyor msunuz ? Eğer bilmiyorsanız da Ankara Çankayada PS4 gelen bi Bim biliyor musunuz?
Ray Vaughan Megapat Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2016 #2 Bence yalan gibi ama beklemde fayda var SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gürkan DUMAN Kilopat Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2016 #3 Bende bugün gidip sordum bölgeselmiş yani her bayide satış olmayacakmış.Genel müdürlüğü arayıp satış yapılacak yerleri öğrenebilirsiniz dediler.
Bende bugün gidip sordum bölgeselmiş yani her bayide satış olmayacakmış.Genel müdürlüğü arayıp satış yapılacak yerleri öğrenebilirsiniz dediler.