15 Pro Max için koruma önerisi

MutantEjderya

Hectopat
Arkadaşlar selam, iPhone 15 Pro Max satın aldım ve telefonumu zarar gelmemesi için en iyi şekilde korumak istiyorum o yüzden kılıf, ekran koruması ve kamera koruması alacağım. Biraz araştırdım ve genel olarak Spigen ve blueo adında iki markanın ürünlerinden çok bahsediliyor. Su tutmayan cam ve "bizim şeffaf kılıflarimiz sararmiyor" gibi iddialarıyla ve corning Gorilla Glass ile de çalışıyor olmalarıyla blueo markası ilgimi çok çekti. Sizlerin önerileri nelerdir? Yardımlarınızı bekliyorum.

iPhone takozunuzu düzgün kullanırsanız normal bir kılıf ve ekran koruyucu işinizi görecektir.

iPhone takozunuzu düzgün kullanırsanız normal bir kılıf ve ekran koruyucu işinizi görecektir.
Hocam zaten kaliteli almak istememizin sebebi düzgün kullanamama ihtimalimiz ya? Mesleğimden dolayı pek düzgün şartlarda kullanamıyorum, o yüzden bu yöntemi kullanıyoruz

Öyle abartılı korumaya gerek yok bir deri bir kılıf ve düzgün bir ekran koruyucu yeteri kadar koruyacaktır. O internette kamera için koruyucu lens takan veya telefondan daha ağır kaba kılıflar takanlara bakmayın. Telefonu duvardan duvara vurmak istiyorsanız takabilirsiniz.

Blueo ekran koruycusunu alabilirsin bence, birkaç yerde okuduguma gore spingen ekran koruyuculari eskisi gibi saglam degil diyorlar tam bilmiyorum, kilif icinde silikon orijinal kilif almanı oneririm eger bütçen yetmezse saglam darbeye dayanikli bir tane bakmanda iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…