15 Pro Max kılıf ve şarj aleti için Apple tercih edilmeli mi?

Hasan Kahraman

Hectopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rayzen 5
Meslek
Market Personeli
Arkadaşlar bugün viaport AVM'ye gidip gürgençlerden iPhone 15 Pro Max kılıf almayı düşünüyorum.
Apple 15 Pro Max modeli için alacağım kılıf için kılıf fiyatları Apple'da 1700/2100TL aralığında.
Kılıfa bu kadar para vermek mantıklı mı?
Zaten Apple Store telefonu kasım 15'te teslim edeceği için erken mi hareket ediyorum bilmiyorum "hoş orası da büyük hüsran ve rezillik".
Kılıf için ve şarj aleti için Apple tercih edilmeli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aktif bir iPhone 15 Pro Max kullanıcısı olarak bu nesil global olarak kılıf ücretlerini anlayamıyorum.
Eskiden 6-7-8-x-11-12.. vs. serilerinde telefon daha çıkmadan AliExpress gibi platformlarda 1-5 dolar bandına çok güzel kılıflar bulunurdu artık doğru dürüst bir kılıf almak için ciddi ciddi 700-800 TL vermemiz gerekiyor gibi görünüyor.
Geçici olarak spigen şeffaf kılıf aldım geçtim elbette piyasada kılıflar artacaktır, fiyatlar düşecektir bence kılıf için telefon da elinize geçmeden acele etmek çok anlamsız.

hiç biri için zorunlu tercih gerekmiyor, Type C portu geldi diye uber şarj hızı yok Apple onu artık standart olduğu için getirdi edeceği yine 20W max . Şuan piyasada Xiaomi, Samsung ,Poco vs bütün kendini ıspatlamış markaların şarj aletini kullanabilirisiniz . Bu markalar merdiven altında şarj aleti basıp satmıyor hepsi laboratuvar ortamında gerekli testleri yapılmış ve gerekli voltaj değerleri ile telefonun yanında verilmektedir ben iphone 12 kullanıyorum gerek orjinal şarj aleti gerek samsung gerek Xiaomi şarj aletlerinide kullanıyorum ,kılıf tamamen zevk meselesi magsafe kullanacaksanız ona dikkat edebilirsiniz sadece ki ondan bile yan sanayi bir dünya kılıf var .

Adaptör konusuna gelecek olursak kaç bin liralık telefonlardan bahsediyoruz isterse Apple'ın fabrikasından çıkma piyasada Apple'dan daha fazla isim yapmış bir marka olsun ben yine gider Apple adaptör alırdım, çok yeni bir cihaz şakaya gelmez, bir aksilik olur faturalı orijinal adaptör kullanmanız garanti kapsamında faydanıza olacaktır.

Son düzenleme:
Arkadaşların dediği gibi şarj aleti için orijinal tercih etmeniz yararınıza olur. Kılıfa gelecek olursak bana kalırsa kesinlikle Apple tercih etmemelisiniz. Evet çok şık gösteriyor ama koruması çok zayıf, ince kamera çıkıncısı çok küçük 77 bin TL'lik telefon kullanıyorsunuz zaten telefon şık kılıfta şık olsun diye korumadan vazgeçmeyin bence hele ki Pro Max'ler çok daha nadirken.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı