15 Pro Max konum paylaşma düzgün çalışmıyor

ats35

Yoctopat
Daha fazla  
2 tane 15 Pro Max var elimde. A telefondan b telefona konum paylaş diyorum sorun yok paylaşıyor. Fakat b telefondan a telefona konumumu paylaş ya da paylaşma seçeneği var. Paylaş diyorum dönüp duruyor ve a telefona bnin konumu gitmiyor, var mı bununla ilgili bir çözüm?

2 tane 15 Pro Max var elimde. A telefondan b telefona konum paylaş diyorum sorun yok paylaşıyor. Fakat b telefondan a telefona konumumu paylaş ya da paylaşma seçeneği var. Paylaş diyorum dönüp duruyor ve a telefona bnin konumu gitmiyor, var mı bununla ilgili bir çözüm?
Hangi uygulamadan konum paylasiyorsunuz? Gizlilik ayarlarindan konum servislerine gelin, daha sonra o uygulamaya basip kesin konum mu ney oyle bir ayar olmali onu etkinlestirmeyi deneyin.

Hangi uygulamadan konum paylasiyorsunuz? Gizlilik ayarlarindan konum servislerine gelin, daha sonra o uygulamaya basip kesin konum mu ney oyle bir ayar olmali onu etkinlestirmeyi deneyin.

Normal iphone umu bul uygulamasından kişiler, konum paylaşması başlat , kişiyi seçiyorum ve direk konumum o kişiyle paylaşıyor, diğer telefon konumumu görüyor onun ekranında da sende paylaş yada paylaşma seçeneği var paylaş seçeneğine tıklıyorum dönüp duruyor ama kesinlikle paylaşmıyor başka bir iphone kullanıcısı ilede konum paylaşmıyor diğer telefon ve konum özellikleri vs herşey açık iki telefonu yan yana koyup tüm konum özelliklerimi kendi telefonumdaki gibi yaptım, facetime ve i message ı kapatıp tekrar açtım , gizlilik ve güvenlik ayarlarını sıfırladım, i could hesabından çıkış yapıp tekrar girdim, bütün konum servislerine izin verdim diğer telefonda konum servislerinin hepsi açık ama ne yazık ki paylaşmıyor

Yeni konular

Geri
Yukarı