15 tatilden önceki günler yoklama alınır mı?

bdxmrz

Kilopat
Yer
Çekmeköy
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok
Çarşamba ve perşembe gününden bahsediyorum, yoklama alınır mı?
Çünkü karneler basılıyor e-Okul kapanıyor, benim özürsüz devamsızlığım biraz fazla, o yüzden soruyorum.
@333365

Çünkü karneler basılıyor e-Okul kapanıyor, benim özürsüz devamsızlığım biraz fazla, o yüzden soruyorum.
@333365
Okuldan okula değişir mi bilmiyorum hocam, ama 3 senedir son günler gitmiyorum ve hiçbir zaman da yok yazılmadım.

@333365
Okuldan okula değişir mi bilmiyorum hocam, ama 3 senedir son günler gitmiyorum ve hiçbir zaman da yok yazılmadım.
Kanka Yapılır Çoğu okulda okulun devlet ise pek sanmıyorum yoklama yapılmayacağını

@333365
Alınsa Bile Birşey olmaz karneler çoktan basılmış olacağı için.

Müdüre sormak gerekir ama e-Okul kapanır diyorsan otomatik olarak yoklama alınamaz.

Değişiyor. Birinde yazıyordur birinde yazmıyordur ama çarşambadan sonra yok girilebileceğini sanmıyorum. Karneler basılması başlandığı/bittiği için.

Karneler basılsa bile 2. dönem olduğu için 2. dönemde yazarlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…